Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » El tudnád képzelni az életed...

El tudnád képzelni az életed egy külföldivel?

Figyelt kérdés
Ha igen, milyen nemzetiségűvel? És miért pont vele?
2011. jún. 10. 00:12
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
100%
Nekem magyar férjem van és nem is tudnék magamnak elképzelni más nemzetiségű párt. Közös a múltunk közös a történelmünk. Egyébként több éve a tengerentúlon élünk. Nem kell ahoz külföldi férj/feleség, hogy külföldön élhess boldogan.
2011. jún. 10. 05:26
 32/49 anonim ***** válasza:
100%

Az en baratom nemet es a vilag egyik legaranyosabb embere:)

En kint elek vele(remelem meg sokaig)

Mi interneten ismerkedtunk meg, es legtobbszor angolul beszelunk, de mar megyeget a nemet;)

Vicces, mert sosem tartottam szepnek a nemeteket, de o hatarozottan helyes:)

2011. jún. 10. 05:50
 33/49 anonim ***** válasza:
52%
Én vagyok az, aki írta, hogy finn párja van, természetesen lepontoztak. Van jólelkű magyar is, bár a családomon kívül olyat még sose láttam, ritka mint a fehér holló, na azt hiszem megválaszoltam miért nem magyart.:-) Más mentalitás, ég és föld.
2011. jún. 10. 07:01
 34/49 anonim ***** válasza:
Igen, el tudnám, de csak kizárólag fehér bőrűvel. Nem azért, mert utálom a sötétebb bőrűeket vagy ilyesmi, hanem mert egyszerűen nem vonzanak.
2011. jún. 10. 07:31
 35/49 anonim ***** válasza:
100%

Nekem vietnami a barátnőm és remélem még nagyon sokáig együtt leszünk :D Am én nem arra mentem rá h más nemzetiségü legyen nekem jó lett volna magyar lány is csak így jött össze :D Csak az a baj h a szüleinknek nagyon nem teccik a dolog :(

16/F

2011. jún. 10. 09:08
 36/49 anonim ***** válasza:
100%

Nem, csak magyarral. Igaz, hogy nem a legromantikusabb, legudvariasabb nemzet (főleg a korosztályom), de mégsem vonzanak a külföldiek. Még ha külföldön élnék, akkor is csak magyar kéne, akivel magyarul beszélhetek, magyar ünnepeket tarthatnánk, magyar szokások alapján nevelhetnénk gyereket.

Persze lehet, hogy X év múlva mégis egy külföldi szerelmem lesz (remélem, hogy nem, remélem akkor is a mostani párom*.*), szóval nem vagyok elzárkózva ettől.

2011. jún. 10. 10:41
 37/49 anonim ***** válasza:
Tudnám, hogy miért az lett lepontozva, akinek fekete a párja...
2011. jún. 10. 11:59
 38/49 anonim ***** válasza:
Kedves 80%-os, (fekete pár), én is lelettem, pedig az én párom finn, úgyhogy:D....nevessünk inkább együtt.
2011. jún. 10. 12:05
 39/49 anonim ***** válasza:
"pedig"-et úgy értettem, hogy nem a bőrszín miatt.
2011. jún. 10. 12:05
 40/49 anonim ***** válasza:
100%

"Van jólelkű magyar is, bár a családomon kívül olyat még sose láttam, ritka mint a fehér holló, na azt hiszem megválaszoltam miért nem magyart.:-)"

Nem vagy te egy kicsit elszállva az egódtól? Az én családom is jó lelkű. Na akkor most mivan?

2011. jún. 10. 14:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!