El tudnád képzelni az életed egy külföldivel?
Az en baratom nemet es a vilag egyik legaranyosabb embere:)
En kint elek vele(remelem meg sokaig)
Mi interneten ismerkedtunk meg, es legtobbszor angolul beszelunk, de mar megyeget a nemet;)
Vicces, mert sosem tartottam szepnek a nemeteket, de o hatarozottan helyes:)
Nekem vietnami a barátnőm és remélem még nagyon sokáig együtt leszünk :D Am én nem arra mentem rá h más nemzetiségü legyen nekem jó lett volna magyar lány is csak így jött össze :D Csak az a baj h a szüleinknek nagyon nem teccik a dolog :(
16/F
Nem, csak magyarral. Igaz, hogy nem a legromantikusabb, legudvariasabb nemzet (főleg a korosztályom), de mégsem vonzanak a külföldiek. Még ha külföldön élnék, akkor is csak magyar kéne, akivel magyarul beszélhetek, magyar ünnepeket tarthatnánk, magyar szokások alapján nevelhetnénk gyereket.
Persze lehet, hogy X év múlva mégis egy külföldi szerelmem lesz (remélem, hogy nem, remélem akkor is a mostani párom*.*), szóval nem vagyok elzárkózva ettől.
"Van jólelkű magyar is, bár a családomon kívül olyat még sose láttam, ritka mint a fehér holló, na azt hiszem megválaszoltam miért nem magyart.:-)"
Nem vagy te egy kicsit elszállva az egódtól? Az én családom is jó lelkű. Na akkor most mivan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!