Vannak külföldi ismerőseitek, vagy beszéltetek már valaki külföldivel, hogy ők mit hallottak Magyarországról, mit gondolnak róla? Egyáltalán tudnak-e rólunk valamit?
Én ezt a videót direkt megmutattam kíváncsiságból néhány USA-bélivel [omegle.com-on random sorsol neked egy csevegőpartnert valahonnan a világból a rendszer, szóval őket nyaggattam]. Utána megkérdeztem őket, mi jut eszükbe Magyarországról, mikre asszociálnak.
Nem volt vészes. Néhány szó: gulyás, szép lányok, klassz mostani zene, paprika - mint fűszer, középkelet európa, ausztria közelében... :D
egyszer régen mesélte az olasztanárom, hogy az iskola megpróbálta felvenni a kapcsolatot olasz diákokkal, iskolákkal, de amazok nem akartak találkozni [vagy pont ezért akartak], mert úgy gondolták, hogy a magyarok sátor előtt ücsörögve gitároznak, mezítláb. :D
pedig, ugyebár, nem vagyunk egymástól olyan messze.
mostani olasz cseretanárunk, úgy tűnik, kezdi megszeretni a nyelvet, az ételeket; visítva örül, ha havazik [folyton korcsolyázni akar és hógolyózni], és azt mondja, eddig csak kedves emberekkel találkozott, jó véleménnyel van, bár így télen kicsit be vagyunk savanyodva.
(ő római, és 110 ezres megyeszékhelyen tartózkodik most velünk) mesélte, hogy bizarr ez a nyugodtság és zárkózottabbak az emberek, mint ahol ő él.
Én is omegle-n chatteltem külföldiekel
egy holland csajnak elöszőr a Sziget(fesztivál)jutott eszébe és az hogy megint fog jönni:)
A videóban szereplő nő nem mérvadó, tiszta szőke. Az ilyen műsorokba "Okosabb vagyok, mint egy ötödikes" az ilyen tyúkeszűeket hívják. Ez kb. megfeleltethető a mi Kelemen Annácskánkkal.
Nemhogy Budapestről nem hallott, de azt hitte, hogy Európa egy ország, viszont abban sem biztos, hogy Franciaország ország-e egyáltalán, de Budapesten vélhetőleg franciául beszélnek... "don't they?" – Ez mellément.
+ a műsorvezető is rájátszik az egészre (szvsz egész idő alatt erre várt), mert azért árnyalatbeli eltérés van a Hungary illetve a "hungry" ejtése között, nem csoda, hogy a nő kiakad, hogy ez egy ország??? Merthogy a "Pulykáról" (Törökország) még csak-csak hallott, de az "Éhesről" még soha.
Szerintem ez meg van győződve arról is, hogy Kínában fán terem a porcelán. :))
"Mi jut eszedbe Magyarországról?" - "sötét bőrű emberek", "Duna", "Budapest", "dögös csajok", "Az mi?", "nincs ötletem" -Amerikaiak és angolok (omegle)
"Budapest gyönyörű hely", "a magyar lányok gyönyörűek" -Olaszok
"a magyarok csodálatos nép" - pakisztáni
"Mi egy nép vagyunk, Attilla népe" (:D) -török csávó
"A magyar lányok d**gnak a legjobban"-2 román srác
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!