Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Vannak külföldi ismerőseitek,...

Vannak külföldi ismerőseitek, vagy beszéltetek már valaki külföldivel, hogy ők mit hallottak Magyarországról, mit gondolnak róla? Egyáltalán tudnak-e rólunk valamit?

Figyelt kérdés
http://www.youtube.com/watch?v=pAMA9P-4qCk e videót látván jutott eszembe a kérdés..
2010. febr. 9. 22:35
 1/10 A kérdező kommentje:
Én például azt hallottam, hogy Kanadában még mindig azt hiszik, hogy trabanttal járunk, és népviseletet hordunk.
2010. febr. 9. 22:37
 2/10 anonim ***** válasza:
94%
Mikor én kilenc éve Angliában voltam volt, aki nem hitte el, hogy tudom mi az az áram és számítógép+internet, aztán volt olyan, aki azt hitte, hogy Afrikában vagyunk.
2010. febr. 9. 22:46
 3/10 anonim ***** válasza:
94%
Mikor én voltam kint, pont akkor volt az Olimpia és a megnyitón a kommentátor úgy vezette be a magyarokat, hogy a mezőny legszebb sportolónői következnek:)
2010. febr. 9. 22:48
 4/10 anonim ***** válasza:
92%
Úr Isten, ez komoly????De ciki :S
2010. febr. 9. 22:50
 5/10 anonim ***** válasza:
91%

Én ezt a videót direkt megmutattam kíváncsiságból néhány USA-bélivel [omegle.com-on random sorsol neked egy csevegőpartnert valahonnan a világból a rendszer, szóval őket nyaggattam]. Utána megkérdeztem őket, mi jut eszükbe Magyarországról, mikre asszociálnak.

Nem volt vészes. Néhány szó: gulyás, szép lányok, klassz mostani zene, paprika - mint fűszer, középkelet európa, ausztria közelében... :D

egyszer régen mesélte az olasztanárom, hogy az iskola megpróbálta felvenni a kapcsolatot olasz diákokkal, iskolákkal, de amazok nem akartak találkozni [vagy pont ezért akartak], mert úgy gondolták, hogy a magyarok sátor előtt ücsörögve gitároznak, mezítláb. :D

pedig, ugyebár, nem vagyunk egymástól olyan messze.

mostani olasz cseretanárunk, úgy tűnik, kezdi megszeretni a nyelvet, az ételeket; visítva örül, ha havazik [folyton korcsolyázni akar és hógolyózni], és azt mondja, eddig csak kedves emberekkel találkozott, jó véleménnyel van, bár így télen kicsit be vagyunk savanyodva.

(ő római, és 110 ezres megyeszékhelyen tartózkodik most velünk) mesélte, hogy bizarr ez a nyugodtság és zárkózottabbak az emberek, mint ahol ő él.

2010. febr. 9. 23:05
 6/10 anonim ***** válasza:
Sztem szegénységi bizonyítvány, aki azt hiszi, bármely országról legyen is szó. Általános műveltsége nem nagy lehet azoknak az embereknek, és pár rossz tapasztalat alapján nem lehet általánosítani.
2010. febr. 9. 23:20
 7/10 anonim ***** válasza:

Én is omegle-n chatteltem külföldiekel

egy holland csajnak elöszőr a Sziget(fesztivál)jutott eszébe és az hogy megint fog jönni:)

2010. febr. 9. 23:30
 8/10 anonim ***** válasza:

A videóban szereplő nő nem mérvadó, tiszta szőke. Az ilyen műsorokba "Okosabb vagyok, mint egy ötödikes" az ilyen tyúkeszűeket hívják. Ez kb. megfeleltethető a mi Kelemen Annácskánkkal.

Nemhogy Budapestről nem hallott, de azt hitte, hogy Európa egy ország, viszont abban sem biztos, hogy Franciaország ország-e egyáltalán, de Budapesten vélhetőleg franciául beszélnek... "don't they?" – Ez mellément.

+ a műsorvezető is rájátszik az egészre (szvsz egész idő alatt erre várt), mert azért árnyalatbeli eltérés van a Hungary illetve a "hungry" ejtése között, nem csoda, hogy a nő kiakad, hogy ez egy ország??? Merthogy a "Pulykáról" (Törökország) még csak-csak hallott, de az "Éhesről" még soha.

Szerintem ez meg van győződve arról is, hogy Kínában fán terem a porcelán. :))

2010. febr. 10. 00:20
 9/10 anonim ***** válasza:
Van egy olasz ismerősöm,mindig Pestre jár csajozni,feleséget is innen akar....
2010. febr. 10. 12:56
 10/10 anonim ***** válasza:

"Mi jut eszedbe Magyarországról?" - "sötét bőrű emberek", "Duna", "Budapest", "dögös csajok", "Az mi?", "nincs ötletem" -Amerikaiak és angolok (omegle)

"Budapest gyönyörű hely", "a magyar lányok gyönyörűek" -Olaszok

"a magyarok csodálatos nép" - pakisztáni

"Mi egy nép vagyunk, Attilla népe" (:D) -török csávó

"A magyar lányok d**gnak a legjobban"-2 román srác

2014. jún. 27. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!