Engem külföldiek közül azok érdekelhetnének akikkel nincsenek olyan nagy kulturális különbségeink, a lengyel lányok pl. egész szépek (mint a közép-európai lányok úgy általában).
2011. jún. 10. 00:56
22/49 anonim válasza:
Az én barátom Svájci, nem sokára ki is költözöm hozzá. Kedves, jóképű, és iszonyat gazdag. Ha meg nem jönne össze, itthon vár a nagyon gazdag családom, vesztenivalóm nincs. Svájc amúgy is tetszik nagyon.
2011. jún. 10. 01:13
23/49 anonim válasza:
Ahan iszonyat gazdag, aztán meg ha nem jön be, vár itthon a gazdag családom. Gratulálok, neked csak a gazdagság számít, a gondtalan élet. Csak vigyázz meg ne üsd a bokád a nagy egóddal!!!
2011. jún. 10. 01:15
24/49 anonim válasza:
Majd vigyázok, kedves irigy hozzászóló.
2011. jún. 10. 01:18
25/49 anonim válasza:
"Kedves, jóképű, és iszonyat gazdag. Ha meg nem jönne össze, itthon vár a nagyon gazdag családom"
Most már értem hogy miért vagy csak 43%-on.
2011. jún. 10. 01:20
26/49 anonim válasza:
Igen, el. Nemzetiség abszolút mindegy, személyiségre megyek úgy is. (Egyszer hónapokig álmodtam egy valójában nem létező orosz lánnyal. :D)
De most nagyon jól megvagyok a barátnőmmel, aki történetesen magyar és jó így. :)
2011. jún. 10. 01:23
27/49 anonim válasza:
El tudnám képzelni,persze csak ha van egy olyan nyelv amit mindketten beszélünk. Pl. cigánnyal vagy ázsiaival semmiképp,mivel kívülről nem tetszenek. Esetleg ha gyereket szeretnék még Afrikaival sem,mert nem szeretnék fehér nőként fekete babát szülni.
Rajtuk kívül akármilyen nemzetiségű emberrel el tudnám képzeni az életemet.
2011. jún. 10. 02:38
28/49 anonim válasza:
Nekem a b.nőm litván. Sem ő nem ismeri a magyart, sem én a litvánt. Dehát erre van az orosz !
2011. jún. 10. 02:43
29/49 anonim válasza:
El, mindenképpen egy afrikaival. Hogy miért?
Szerinted??? :-P :-P :-P
2011. jún. 10. 03:11
30/49 anonim válasza:
Barátom chilei és imádom! Fene sem gondolta volna, hogy pont onnan való lesz, de hát így sikerül. XD Amúgy a személyiségét szerettem meg, nálunk sosem volt kérdés, hogy jó-e ez így. Mondjuk a fél családja Svédországban él már elég rég, meg egyébként sem 100% chilei família, szóval náluk ez nem egy nagy dolog. XD Az én családom bár teljes egészében magyar, toleráns mindenki.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!