Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » El tudnád képzelni az életed...

El tudnád képzelni az életed egy külföldivel?

Figyelt kérdés
Ha igen, milyen nemzetiségűvel? És miért pont vele?
2011. jún. 10. 00:12
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
100%
00:33, mintha en irtam volna. A ferjem amerikai, de en is nagyon regota eltem mar itt, mikor megismerkedtunk, szoval tulajdonkepp nem kulfoldi :) De hagyomanyos ertelemben az, es azert vagyunk egyutt, mert mindennel jobban szeretem, nincs ezen mit tulragozni:)
2011. jún. 10. 00:35
 12/49 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

Abszolút egyetértek veled abban, hogy mindenhol vannak jó és rossz emberek, függetlenül a hovatartozásától. :) Csak kíváncsiságból tettem fel a kérdést, hogy ki, miért az adott nemzetiséget választja. :)

2011. jún. 10. 00:36
 13/49 anonim ***** válasza:
100%
Igen, tanulok finnül és svédül is, ő tanít, de most meglepett azzal, hogy beiratott egy nyelviskolába is, hogy még intenzívebb legyen. Ha végeztem az egyetemmel, akkor az ő szülőhazájában fogunk élni. Svájcban ismerkedtünk meg.
2011. jún. 10. 00:37
 14/49 A kérdező kommentje:
Hopsz, pár komment közbecsúszott. Az előző hozzászólásam, ha jól emlékszem a 00:33-as hozzászólónak ment. :)
2011. jún. 10. 00:38
 15/49 anonim ***** válasza:
80%
A "külföldi" szó a párkapcsolatban szerintem onnantól kezdve számít, ha nagyon eltérő kultúrájú emberek találkoznak egymással (tehát, Európa, É-Amerika esete, ezeknél nincsenek akkora különbségek). De pl. egy közel-keleti, távol-keleti, indiai személynél, vagy egy afrikainál már adódhatnak olyan kulturális gyökérproblémák, melyeken nehéz túllépni. Alap dolgok, pl. indiaiakat megismertem, és nem voltak képesek kifújni az orrukat. Ott ültünk, és szívták fel a taknyot az agyukba. Már majdnem megkérdeztem, hogy adjak-e zsepit, mikor mondta egy barátom, hogy hagyjam, náluk ez természetes... (ok, de én sem fogom mondani Indiában, hogy de jól esne egy kis marhahús...) De beszélhetnénk a kínaiak köpködéséről, stb. Szerintem az, aki europid kultúrában nevelkedett, vagy később már átvette az itteni dolgokat, annál nem lehet gond. Onnantól kezdve már csak azon múlik, hogy mennyire vesz komolyan.
2011. jún. 10. 00:40
 16/49 A kérdező kommentje:
Sok sikert a nyelvtanuláshoz! Sose baj, ha az ember több nyelven is tud. :) Ráadásul, Te szerencsés is vagy, mert a párod tud segíteni és kijavítja a hibáid, meg egyetem után anyanyelvi környezetben tanulhatod (tökéletesítheted).
2011. jún. 10. 00:42
 17/49 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

A "külföldi" szót, oyan értelemben használtam, hogy más országból származik az adott ember, tehát más nemzetiségű.

De egyébként, köszi a választ.

2011. jún. 10. 00:45
 18/49 anonim ***** válasza:
79%
Külföldi a férjem, gyerekeink vannak, külföldön élünk. Egyébként fekete.
2011. jún. 10. 00:46
 19/49 anonim ***** válasza:
100%
engem is vonzanak a finnek valamiért... Talán mert a legtöbb banda, amikek régebben szerettem, onnan származnak. Egyxébként amcsiba mennék nagyok, sőt fogok is, ha törik, ha szakad.
2011. jún. 10. 00:49
 20/49 anonim ***** válasza:
80%
Én nem,csakis magyar lánnyal.
2011. jún. 10. 00:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!