Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A saját csapdámba kerültem,...

A saját csapdámba kerültem, meg fogok őrülni nyáron, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Eddig nem értettem miért maradok egyedül nyáron, de már tudom. Amikor telnek a hétköznapok, mindig ihletet kapok az iskolából, amivel itthon foglalkozhatom, vagy itthon találok valamit (neten, könyvekben stb) amit átvihetek a való életbe. Ez a séma szerint folyik az életem és mikor eljön a nyár, hirtelen megszakad ez a folyamat és nem tudom mit csináljak. Egyszerűen itthon ülök egész nyáron és semmi nem történik, a 80valahány napból kb 5-6 napra van program és csak a családdal szinte. Megszakadnak ezek a folyamatok, az első héten még elmegy, de aztán szépen lassan minden jelentőségét veszti és úgy érzem nincs miért élni, egyszóval depressziós leszek, NYÁRON, eddig ez már 2x megtörtént, az utóbbi durvább volt. Nem akarom, lassan ott tartok, hogy már várom a szeptembert.
2011. jún. 5. 20:53
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

You protest

that love has passed you by,

that life has passed you by,

but was it you

who were the passer-by?

2011. jún. 13. 01:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!