Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Olyan kínos...

Mit csináljak? Olyan kínos helyzetbe kerültem

Figyelt kérdés

Új osztályban vagyok, mert otthagytam a régi sulimat, ahol nem volt szimpatikus a tagozat. Nem vagyok az a túl könnyen beilleszkedő típus, de azért néhány emberrel hamar jóban leszek. Szóval..próbáltam haverkodni, de senkivel sem találtam meg nagyon a közös hangot, aztán volt egy lány, akiről eleinte azt hittem, hogy utál, aztán elkezdtem vele beszélgetni és kiderült, hogy ő is pont olyan "bolond" és rébuszokban beszél, mint én, szóval tök jóban lettünk, majdnem mindig vele voltam stb, de azért annyira nem sikerült kiismernem. Múlt héten az egyik oszt.társam bulit tartott és a fent említett osztálytársam lesmárolt néhány ember előtt. Azt sem tudtam, mit csinál, hirtelen leblokkoltam, aztán elmentünk onnan és úgy csinált, mintha mi sem történt volna és tovább dumáltunk. Komolyan, azt hittem, sokat ivott vagy nem tudom, de nem gondoltam, hogy ennek ekkora jelentőséget tulajdonítottak. Hétfőn a suliban mindenki furán nézett rám, meg azt mondták a hátam mögött, hogy biztos lefeküdtem az osztálytársammal. Annyira égtem, hogy le sem lehet írni, utána nem is mentem suliba. Új suli, én meg ekkorát beégek ááá és most erről beszélnek. Annak a csajnak meg vannak hajlamai vagy én nem tudom, miért csinálta, de hülye helyzetbe hozott és most be sem merek menni. Tudom, hogy nehéz tanácsot adni, de mégis mit csináljak? Kezdjem el mondogatni, hogy én nem csináltam semmit vagy mi? (remélem ezt egyik osztálytársam sem olvassa)

16L

2010. jan. 16. 14:31
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Minden csoda három napig tart.Különben irigykedtek.Szóra sem érdemes az egész, tedd tl magad rajta, ha meg beszólnak ne reagálj rá. Te csak tanulj tovább abban iskolában. Ha mindig valami kis ártalmatlan dolog történik, és te a szívedre veszed, minden félévben másik suliban köthetnél ki. Próbálj meg ilyen ügyben ne gyerekesen viselkedni. Tudod az újakat mindig könnyebb piszkálgatni.
2010. jan. 16. 14:39
 2/10 A kérdező kommentje:
Igen, csak itt mindenki olyan konzervatív vagy nem is tudom. Ha ez a régi sulimban történt volna, akkor nem stresszelnék, mert ott elég toleránsak és nem problémáznak ilyeneken, de itt meg olyan pletykásak, meg kiakadnak jelentéktelen dolgok miatt.
2010. jan. 16. 14:42
 3/10 anonim ***** válasza:
Megbeszéltétek az osztálytársaddal, hogy miért tette ? Elmondtad neki,hogy Te milyen kellemetlenül érzed magad ?
2010. jan. 16. 14:48
 4/10 anonim ***** válasza:
Engedd el a füled mellett, úgyis csak addig fognak emiatt cukkolni, amíg nem lesz jobb téma; egy iskolában pedig mindig történik valami, szóval csak idő kérdése, és megunják ezt a témát.
2010. jan. 16. 14:57
 5/10 A kérdező kommentje:
Hát miután ez történt, kérdeztem, hogy ez mi volt, ő meg röhögött. Aztán már nem is akartam ebbe a témába belemenni, mert elég kínos volt.
2010. jan. 16. 15:10
 6/10 anonim ***** válasza:
irigyek, tetszik nekik és így próbálják takarni "bűnös" gondolataikat... húzd ki magad, és tojd le a pletykákat...ha te úgy viselkedsz, mint aki magabiztos és semmi takargatnivalója, mások is így állnak majd hozzád idővel
2010. jan. 16. 15:43
 7/10 A kérdező kommentje:
Hétfőn megyek suliba és tök parázom:S
2010. jan. 24. 00:17
 8/10 anonim ***** válasza:

Leplezd, hogy kínosan érzed magad! Tégy úgy, mintha egyáltalán nem zavarna. Remélem, jó színész vagy! FAPOFA - erre gondolj! És ne látszódjon, hogy megjátszod magad! Meg lehet csinálni! Viselkedj közömbösen, mintha ez tök természetes dolog lenne (végülis bulikban néha előfordul az ilyesmi) - hogy ők érezzék hülyén magukat, hogy ennek ekkora feneket kerítenek! Ha látják, hogy nem tudnak zavarba hozni, majd abbahagyják, majd elfelejtik.

Ha végképp nem megy, inkább küldd el őket a halál f.szára, de egyet ne csinálj, ne jöjj zavarba, ne húzd össze magad, ne hebegj-habogj stb. mert akkor még nagyobbakat beléd rúgnak.

2010. jan. 24. 11:39
 9/10 Srapnel ***** válasza:
Nem kell bűnösnek érezni magad. Csak egy csók volt. Hogy mások meg mit hisznek, az más kérdés.
2010. jan. 24. 12:46
 10/10 anonim ***** válasza:

OH, szerintem annyira cuki vagy :-D

Nos, kezdjük ott, hogy én is számtalanszor " leégtem " a suliban, de nem kell mindig azt hinned, hogy ez rossz. Egy bölcs ember azt mondta, hogy nem a tett számit, hanem a reakció amit kivált az emberekből. És ez nagyonis igaz. Például gondolj bele, hogy az egyik osztálytársad meséli, hogy az éjszaka megvert 2 csajt. Persze, hogyha az osztály többsége elkezd neki gratulálni meg körülujjongni őt akkor neked is úgy tűnik, hogy " húú, ez megint csinált valami állati dolgot " , pedig ha a te saját eszeddel gondolnád végig a dolgot akkor rájönnél, hogy mekkora hülyeség.

Szóval a lényeg mindig a " közhatás "- on alapszik, ez dönti el lényegében, hogy mennyit ér amit csináltál. Na mostmár, a közhatás nagy részben tőled függ. Az emberek megérzik, hogy te büszke vagy, szégyenkezel, titkolózol, lesz*rod az ügyet vagy bármi. Szóval ez megérződik, ha te úgy mész be holnap, hogy fülig vörös vagy azért amit tettél, akkor a többiek összesúgnak majd a hátad mögött és még egy jó ideig fognak ezzel szekálni.

Inkább legyél pozitiv, ne szégyenkezz amiatt, ami tettél vagy tettetek és azonkivül legyen benned egy kis nemtörődömség is, mivel nem kell az osztálytársaid tudják, hogy teljesen tőlük függsz. A legtöbb embert nem érdekli milyen véleménye van az osztálynak őróla. Téged se érdekeljen, vagy legalábbis hogyha ilyen helyzetbe kerülsz AKKOR ne érdekeljen.

Sose próbálj megfelelni senkinek és sose szégyellj valamit másokért. Ha a többiek látják, hogy erős vagy, magabiztos és határozott akkor nem fognak bántani többet :-) És te éld nyugodtan tovább az életedet, ne engedd hogy megkeseritsék, mert elfogsz majd jutni oda, hogy 50 évesen visszagondolsz a gimis éveidre és rájössz, hogy igazából mit számitott ez ? Mi lett az osztálytársakkal ? miért is érdekelt, hogy szekáltak ? Akkor már késő lesz, de most még tudsz tenni valamit.

Tegyél valamit, ÉLJÉL, mert ez a legjobb módja annak, hogy a többiek is példát vegyenek és ÉLJENEK, ne csak élősködjenek, mint szánalmas paraziták melletted. Fel a fejet, nincs semmi szégyellnivalód ! Élvezd minden perced és te szabd meg az életben az utadat

2010. jan. 25. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!