A saját csapdámba kerültem, meg fogok őrülni nyáron, mit csináljak?
Esetleg tanulhatnál nyelvet, hangszeren játszani, elmehetnél tánciskolába, dolgozhatnál valamit, ami nem kimerítő, de ugyanakkor sikerélményt nyújt és pénzt is kereshetsz vele, tanulhatnál pár tárgyat előre a következő évre, olvashatnál könyveket, gondolkodhatsz valamilyen innovatív ötleten, amiből később egész életedre jövedelmező szuper vállalkozás is kinőhet, utazhatsz, túrázhatsz a haverokkal, ismerkedhetsz, szórakozhatsz stb, stb,
Egyszer lehetnék még az életemben fiatal, és lenne nyári szünetem... Hát, tuti nem lennék depressziós, és nem unatkoznék.
Edzzél mint állat, gyúrd ki magad őszre!!
Pihenőidőben meg tanulj nyelvet, vagy szexelj ha az kell!!
Az első válaszolóval egyetértek. Mozdulj ki néhány osztálytárassal, barátoddal. Annyiféle program van a nyáron.:)
Csak ne ülj a tv, számítógép mögött.
Nem olyan könnyű kimozdulni mint hiszitek, illetve baromi könnyű, csak abból az állapotból nem könnyű, amibe kerülök 2-3 nap egyedüllét után. Túlpörög a filozófiai fantáziálásom és elhitetem magammal, hogy minden rossz és semminek semmi értelme, itt ragadtam stb.
Ezt nehezíti, hogy nem városban lakom, hanem kisvárosban, azaz nincs olyan, hogy kiugrok az utcára és programok tárháza fogad, vagy beülök 1 kávéra, harmonikás koldusok által létrehozott kellemes atmoszférában elücsörgök...
Ezek a netes beszélgetések meg baromira személytelenek és kezdem megutálni őket. Azokat az állapotokat meg amikor tudtam bármit csinálni, képtelen vagyok felidézni, nemtudom, valahogy elvárnám az élettől, hogy történjenek velem izgalmas dolgok, de gyakorlatilag nekem kell kiizzadni minden apró programot és már most hétvégén elképzeltem, hogy ha ilyen lesz a nyár akkor az baromi kellemetlen lesz.
Első vagyok. Én is kisvárosban élek. Kirándulni, barátokkal szalonnát sütni, strandolni, moziba menni mindenhol lehet.
Amúgy meg azzal nagyon nagy tévedésben vagy, hogy a kellemes történéseknek a nyakadba kellene pottyanniuk. Az élet nem díjazza a lustaságot. Emeld fel a feneked, sötét filozofálgatás helyett használd építően a fantáziád, és meglátod, bőven akad majd programod!
Figyeljetek, tényleg jók voltak a válaszok, csak számomra nem. Amiket írtatok valóban jók, akárkinek hasznára lehetnek, de nekem nem. Valahogy olyan szerencsétlenül építettem fel életem során a személyiségem, hogy ezen a téren akadályokba ütközöm állandóan, nem testileg, hanem mentálisan.
Ezt kb úgy kell elképzelni, hogy ha lenne programom akkor a program során újból felütné a fejét ez a probléma, csak más változatban "ennyi az egész?" vagy egyszer csak erős késztetést éreznék arra, hogy hazamenjek, ahol viszont a kérdésben leírt probléma ütné fel a fejét ismét. Érdekes személyiségem van, de nem abból a fajtából, akit elhívnának kerti sütögetésre vagy egy baráti társaságba..
Nemtudom mi van/lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!