Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerinted miért bátortalanok...

Szerinted miért bátortalanok a férfiak a nőkkel szemben?

Figyelt kérdés
Kort és nemet is létszíves.
2011. jún. 2. 14:41
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
85%

szerintem azért bátortalan, aki bátortalan, mert az életben olyan bunkó nőkkel hozta össze a sors, aki szemét módon küldték el pl., vagy kinevették, ha közeledett.

Sajnos vannak ilyen nőneműek ( a nő kifejezést nem használnám inkább rájuk), akik nem is gondolják, hogy egy meggondolatlan szóval, tettel mennyire tudják befolyásolni a férfiak jövőbeni viselkedését, nőkhöz való hozzáállását.

Persze fordítva is igaz.

28/N

2011. jún. 2. 14:45
 2/11 anonim ***** válasza:
csak addig azok míg meg nem szerzik őket... (nem akarok általánosítani, én ezt tapasztaltam, sajnos)
2011. jún. 2. 14:46
 3/11 anonim válasza:
60%
A nők ahatározottságot,magabiztossűágot várnak el. Igen ám,de ha b@sznak pozitív visszajelzést adni,hogy legyen egy fiú magabiztos?
2011. jún. 2. 14:46
 4/11 anonim ***** válasza:
74%

Első vagyok.

Még annyi, hogy ma mindenütt azt nyomják, hogy az igazi pasi kockahasú, milliós kocsija van, mindene tökéletes stb. egy férfi pedig, ha nem felel meg ennek, totálisan leírja magát és esetleg mér nem is próbálkozik. Pedig sok nő van, aki pont szeretne egy átlagos kinézetű, de normális férfit az életébe.

2011. jún. 2. 14:47
 5/11 anonim válasza:

Neked ki mondott ilyet kérdező??

Nekem nincs ilyen problémám!Nem lehet hogy benned van a hiba és azért nem mernek oda menni mert olyan a kisugárzásod?Lehet csak rád néznek és már látja hogy semmi esélye nincs....Nekem is volt már ilyen,hogy lerít a lányról hogy nem hogy nekem,de senkinek nincs esélye és láss csodát,igazam is lett!

28/F

2011. jún. 2. 14:53
 6/11 anonim válasza:
8%

A válasz megírásának időpontja: ma 14:53 vagyok!

Ja és azt kifelejtettem hogy engem is elküldtek már jópárszor,de ennek ellenére soha nem ment el a kedvem attól hogy egy nőről ledumáljam a bugyit,ezt az ő fogyatékosságának fogtam fel!

2011. jún. 2. 14:58
 7/11 anonim ***** válasza:
90%

Az lehet mögötte, hogy sok nő megjátssza az elérhetetlent és a felsőbbrendűt. Nem bátorítja a férfit, hanem inkább az alkalmatlanságérzetet növeli benne. Ekkor válik a férfi félénk visszahúzódó egyeddé.

F39

2011. jún. 2. 15:00
 8/11 anonim válasza:

A válasz írója 76%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 15:00

Igazad van!De én erre megtaláltam az ellenszert!Lehet már te is....De ugyanakkor ha egy férfi túlságossan talpra esett az sem jön be a nőknek!Érdekes.....

Ezt már megfigyeltem!

28/F

2011. jún. 2. 15:02
 9/11 anonim ***** válasza:

Annyira imádom az olyan férfiakat, mint pl. az első válaszoló....Hidd el, nemcsak a nők szemetek, hanem a férfiak is..Az idióta kamaszfiúk beszólásai szerintem magasan verik az összes "visszautasitás okozta lelki problémát"...

És arról meg, hogy a nőnek milliomos pasi kell..na és a férfiaknak mi kell? Szupermodell kinézetű nő...

Nem a férfiakat akarom ócsárolni, de szerintem egyik nem sem különb a másiknál..

Szerintem nem a másik nemben kell keresni a hibát, hanem önmagunkban..egy egészséges, normális embert nem fog összetörni néhány visszautasitás....ott sokkal nagyobb problémák vannak..

2011. jún. 2. 17:58
 10/11 A kérdező kommentje:

Érdekesek a válaszok.

Ja és nem vagyok nő.:D 23 éves srác vagyok, és szintén bátortalan. Csak visszautasítást kaptam idáig, de nem ócsárolom a nőket. Abban szerintem van igazság, hogy a külső MINDKÉT NEM esetében ELŐNYT jelent, de csak a külső alapján, szerintem épeszű ember nem dönt, hogy kivel jár. Mellesleg az sem igaz, hogy a férfiaknak CSAK a szupermodellek kellenek. Némelyik szupermodell is csak néz ki jól egy fotón, mert ma már van Photo Shop amivel az apró hibákat el lehet tüntetni, arról nem is beszélve, hogy egy fotót milyen komoly profi munka előzi meg (smink, ruha, fény beállítás, fogrász, stb.).

2011. jún. 2. 19:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!