Koleszostársam egy beképzelt liba, mindig lenéz
mindenkit, mit lehet vele kezdeni?
Figyelt kérdés
Azt hiszi, ő a legokosabb, legműveltebb, legbölcsebb, legtehetségesebb. Mindig mondja, hogy a tizenévesek olyan buták, holott ő is annyi idős, mint mi. Már előre remeg a gyomrom, mikor megyek vissza a kollégiumba vasárnap, frusztrál a jelenléte, ez a mérhetetlen nagyképűség, meg lenézés, amit mutat a többiek felé. Nézi, hogy mi van rajtam, min röhögünk a többiekkel, mindig beszól valamit. 4-en vagyunk a szobában, többiek sem bírják, de nem mernek neki visszaszólni. Legszívesebben jól leégetném valamivel, de nem akarok veszekedést. De annyira elviselhetetlen, nem tudom, ez a lány milyen nevelést kapott. Szerintetek hogyan kezelhetném/nénk? Elrontja a mindennapjainkat.
én agyba föbe verném az ilyen hülyéket ha sokáig irritál na
2011. máj. 29. 13:50
12/22 anonim válasza:
Féltékeny vagy, szeretnél a helyében lenni. Kíváncsi vagyok, ez a lány milyen a valóságban, mert ha ennyire negatív figura lenne ahogy te állítod, akkor egyetlen barátnôje sem lenne.
2011. máj. 29. 13:50
13/22 anonim válasza:
vagy lehet hogy rajtad van mit kritizálni :D
2011. máj. 29. 13:55
14/22 anonim válasza:
Nekem volt egy hasonló ismerősöm. Angolból volt egy alapfokúja 15 évesen és azt hitte hogy ő az atyaúristen és mindenki mást lenézett akinek nem volt. Beíratkoztam angoltanárhoz és ezt kérdezte tőlem: "És tudja a tanár, hogy mennyire szar vagy angolból?"
Na, azzal, hogy felsőfokút szereztem amikor ő megbukott középfokon azzal teljesen leromboltam az egóját, és soha többé nem szólt be senkinek. :) Neked is valami hasonlót kéne csinálnod.
2011. máj. 29. 13:56
15/22 anonim válasza:
Akkor most döntsd el, hogy akarsz valamit, vagy sem. Kezdem érteni, miért szól be a csaj...
2011. máj. 29. 13:56
16/22 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék a helyében lenni, ugyanis nagyképű a semmire. Rosszindulatú, mindenkin röhög, a nővére (ismétlem a nővére) barátain kívül mindenki utálja. Ahogy észreveszem, inkább ő szeretne a mi helyünkben lenni, mert velünk kedvesek a fiúk, tudunk nevetni, és nem vagyunk megkeseredettek, mint ő.
2011. máj. 29. 13:57
17/22 anonim válasza:
"Álmában vágj bele a hajába." Tudsz róla, hogy ez testi sértésnek minősül?
2011. máj. 29. 13:58
18/22 anonim válasza:
Ha titeket kedvelnek a fiúk és veletek jól elvannak, akkor mi a fenét zavar az, hogy ő mit csinál. Mert állításod szerint mindenki utálja, akkor gondolom mindenki tudja, hogy milyen utálatos. Én észre se veszem az ilyeneket, de itt a te esetedben sántít a dolog.
2011. máj. 29. 14:01
19/22 anonim válasza:
Látszik, hogy nem voltál kollégista. Kollégiumban nincs olyan, hogy testi sértés. Ha feljelent, a képébe röhögsz. Meg persze a rendőrség is.
2011. máj. 29. 14:01
20/22 A kérdező kommentje:
Én se venném észre, ha reggelente nem az ő fejét látnám először és nem mellettem aludna. Össze vagyunk zárva egy kb 20 nm-es területen még egy évig, nem tudom nem észrevenni. Arrébb dobja a cuccaimat, rálépett a gyűrűmre és eltört, kidobja a kajámat, meg ilyen "apróságok". Ha köszönök, nem köszön vissza, hiába vagyok vele kedves, nagyon bunkó. Hát éljetek ti együtt egy ilyen emberrel minden feszkó nélkül, nem egyszerű, az biztos.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!