Koleszostársam egy beképzelt liba, mindig lenéz mindenkit, mit lehet vele kezdeni?
Azt hiszi, ő a legokosabb, legműveltebb, legbölcsebb, legtehetségesebb. Mindig mondja, hogy a tizenévesek olyan buták, holott ő is annyi idős, mint mi. Már előre remeg a gyomrom, mikor megyek vissza a kollégiumba vasárnap, frusztrál a jelenléte, ez a mérhetetlen nagyképűség, meg lenézés, amit mutat a többiek felé. Nézi, hogy mi van rajtam, min röhögünk a többiekkel, mindig beszól valamit. 4-en vagyunk a szobában, többiek sem bírják, de nem mernek neki visszaszólni. Legszívesebben jól leégetném valamivel, de nem akarok veszekedést. De annyira elviselhetetlen, nem tudom, ez a lány milyen nevelést kapott. Szerintetek hogyan kezelhetném/nénk? Elrontja a mindennapjainkat.
17L
Ha ti hárman vagytok ő pedig egyedül,akkor ne foglalkozzatok vele, ne is halljátok meg azt amit mond.
Ha meg beszól,kérdezd meg, hogy nincs neked jobb dolgod, minthogy velem foglalkozol.
Nem tudtok elköltözni másik szobába?
Egyébként ha nem, akkor én azt javaslom, hogy nézzetek át rajta. Ne foglalkozzatok vele, ne reagáljatok az ilyen megjegyzéseire, legyetek el hárman. Ha annyira okos, csak észreveszi magát.
De valószínű, hogy mégsem annyira tökéletes ő, ha ennyire hangoztatja, ilyen helyzetekben általában "bűzlik" valami.
Ez ne érdekeljen, akkor is ő húzná a rövidebbet.
Szerintem ha levágnátok a haját, biztos elköltözne. Aztán fröcsögjön amit akar, úgyis neki lesz égő.
hát szard már le aki ismer úgy is tudja milyen vagy
az meg azt mond amit akar
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!