Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Fiúk! Utáljátok a meleg fiúkat?

Fiúk! Utáljátok a meleg fiúkat?

Figyelt kérdés

Annyira felidegesítettem most magamat. Igazából a melegek 60% olyan mint a hetero fiúk. Csak ti a maradék negyvenet veszitek ugye észre,nyilvánvalóan, mert akin nem látszik,ugye nem is tudjátok róla.

Most jöttem épp haza sörözésből,legjobb haverokkal voltunk,és eddig teljesen semlegesen/korrekten álltak hozzá a témához. De most valami undorító módon beszéltek róluk. Ugye nem védtem őket,mert magamat buktattam volna le. De azért nem gondoljátok,hogy ironikus hogy szidjátok a melegeket mikor dugig van az ismerős körötök velük,csak nem tudtok róluk?

Egyáltalán beszéltetek már meleg sráccal,aki nem az a b(u)zis féle volt,hanem tök normális?

2011. máj. 27. 23:53
1 2 3 4 5 6
 41/60 anonim ***** válasza:
18%

A válasz megírásának időpontja: ma 12:18

Nem tetszik? :( De sajnálom...

2011. máj. 28. 18:04
 42/60 anonim ***** válasza:
52%
Utolsó, ha a gyereked meleg lenne, akkor is elmegyógyintézetbe küldenéd?
2011. máj. 28. 18:18
 43/60 anonim ***** válasza:
17%

A válasz írója 69%-ban hasznos válaszokat ad.

Minden gond nélkül. Én a gyerekem valós érdekeit nézem szem előtt, nem hogy "merjen más lenni"...

Ha a Te gyereked drogos lenne, akkor nem vinnéd el valahová, ahol segítenek neki újra normálisnak lenni?

2011. máj. 28. 18:47
 44/60 anonim ***** válasza:
csakhogy a homoszexualitás nem betegség így gyógyítani sem lehet. tudod Amerikában(de lehet máshol) is vannak ilyen "intézmények" és az onnan kikerültek jelentős része öngyilkos lesz.....gyereked meg remélem nem lesz soha
2011. máj. 28. 19:08
 45/60 anonim ***** válasza:

Miért ne lenne betegség? Ugyan úgy agyban dől el, minthogy mit akarsz enni...

És kérlek mutass olyan cikkeket, ahol leírják, hogy (számarányhoz képest) tömegével ölik magukat...

És nyugi, barátnőmmel 3-at tervezünk.

2011. máj. 28. 19:19
 46/60 anonim ***** válasza:
nekem ne mondd, hogy agyban dől el...akkor nem lenne öngyilkos annyi elkeseredett meleg...ha meg valamihez ne értessz inkkább ne kurd fel az agyam !!!
2011. máj. 28. 19:20
 47/60 anonim ***** válasza:

Ennyit rólad, még érvelni se tudsz. Igenis agyban dől el. A felhozott példám remekül szimbolizálta ennek igazságát, csak nem vagy képes értelmezni az olvasottakat.

Jössz azzal, hogy nem értek hozzá... Miért is nem?

És várom a szavaid bizonyító cikkeket!

2011. máj. 28. 19:26
 48/60 anonim ***** válasza:
nem "szimbolizálta" ahogy te mondod, mert a kettőnek semmi köze nincs egymáshoz, ismertem olyat aki öngyilkos lett pont a hozzád hasonló idióták miatt, akik elmegyógyintézetbe záratták volna, többek közt a rokonai is és te is pont ilyen szülő szeretnél lenni? hát a te spermáddal se nyer sokat az univerzum
2011. máj. 28. 19:33
 49/60 anonim ***** válasza:

Persze, nekem meg Greg House az apám...

Tudod mikor gyere ilyen sztorikkal, ha hitelt akarsz a szavaidnak...

2011. máj. 28. 19:35
 50/60 anonim ***** válasza:
100%

Ez érdekes kérdés. Nem ismerek olyan fiút, akiről tudnám hogy meleg, de nem gondolom hogy ettől utálnám... Magánügy. Magyarország népessége nem a melegek miatt fogy, ezért nem rajtuk kell változtatni...

F/18

2011. máj. 28. 21:29
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!