Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Fiúk! Utáljátok a meleg fiúkat?

Fiúk! Utáljátok a meleg fiúkat?

Figyelt kérdés

Annyira felidegesítettem most magamat. Igazából a melegek 60% olyan mint a hetero fiúk. Csak ti a maradék negyvenet veszitek ugye észre,nyilvánvalóan, mert akin nem látszik,ugye nem is tudjátok róla.

Most jöttem épp haza sörözésből,legjobb haverokkal voltunk,és eddig teljesen semlegesen/korrekten álltak hozzá a témához. De most valami undorító módon beszéltek róluk. Ugye nem védtem őket,mert magamat buktattam volna le. De azért nem gondoljátok,hogy ironikus hogy szidjátok a melegeket mikor dugig van az ismerős körötök velük,csak nem tudtok róluk?

Egyáltalán beszéltetek már meleg sráccal,aki nem az a b(u)zis féle volt,hanem tök normális?

2011. máj. 27. 23:53
1 2 3 4 5 6
 11/60 anonim ***** válasza:
100%
Semmi bajom nincs velük még normális emberhez méltóan viselkednek. Több nő jut nekem, sőt kéne egy meleg haver, tök érdekes lenne :D Nem beszélve hogy sok kedvenc színészem melet. Neil Patrick Harris, Jim Parsons
2011. máj. 28. 00:06
 12/60 anonim ***** válasza:
10%

Szerintem félreérted.

Nem az a legundorítóbb a meleg fiúkban, hogy milyen ruhákat hordtok, meg affektáló hülye hangon beszéltek, hanem hogy férfi létetekre férfiakkal kúrtok.

2011. máj. 28. 00:09
 13/60 anonim ***** válasza:
91%
sonata90 én a fejemet tenném rá, hogy tévedsz, nincs olyan ember, akinek az ismerettségi körében ne lenne legalább 1 homoszexuális, az más kérdés, hogy te nem tudsz róla...rólam se tudnád,
2011. máj. 28. 00:09
 14/60 anonim ***** válasza:
22%

"Sonata te megad írtad hogy nővel se voltál még :)

Akkor mi alapon utálatoskodsz? Rád is lehetne akasztani a homi jelzőt"

És az most hogy jön ide, hogy még nem voltam nővel?

2011. máj. 28. 00:10
 15/60 anonim ***** válasza:
15%

"A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 00:03"

Nekem elhiheted, hogy tudom...

2011. máj. 28. 00:11
 16/60 anonim ***** válasza:
90%
dehogy tudod....:D ilyen nincs!! ahhoz az kéne hogy kb 20 ismerősöd legyen csak.
2011. máj. 28. 00:13
 17/60 A kérdező kommentje:
Ha facebookon tegyük fel van 300 ismerősöd. Abból kb 5 MINIMUM meleg:)
2011. máj. 28. 00:14
 18/60 anonim ***** válasza:
90%

Sonata, pont úgy jön ide hogy a melegek se tudják rólad ezt. és Te se tudod róluk hogy mi is az életmódjuk javarésze. Mivel NINCS az ismeretségi körödben TE magad szerint.

Attól h te nem voltál nővel, lehet a meleg se volt fiúval testileg..

Jól leírtam? innentől kvittek vagyunk és ezt így van rendjén.

2011. máj. 28. 00:15
 19/60 anonim ***** válasza:
90%
inkább 10
2011. máj. 28. 00:15
 20/60 anonim ***** válasza:
94%
Azért utálják a fiúk, mert félnek attól, h őket is annak nézik. Ezért inkább szidják őket, de ezzel csak magukat minősítik, szerintem iylennel a csajok nem állnak szóba, vagyis én biztos nem és az ismerőseim se
2011. máj. 28. 00:16
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!