Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Fiúk! Utáljátok a meleg fiúkat?

Fiúk! Utáljátok a meleg fiúkat?

Figyelt kérdés

Annyira felidegesítettem most magamat. Igazából a melegek 60% olyan mint a hetero fiúk. Csak ti a maradék negyvenet veszitek ugye észre,nyilvánvalóan, mert akin nem látszik,ugye nem is tudjátok róla.

Most jöttem épp haza sörözésből,legjobb haverokkal voltunk,és eddig teljesen semlegesen/korrekten álltak hozzá a témához. De most valami undorító módon beszéltek róluk. Ugye nem védtem őket,mert magamat buktattam volna le. De azért nem gondoljátok,hogy ironikus hogy szidjátok a melegeket mikor dugig van az ismerős körötök velük,csak nem tudtok róluk?

Egyáltalán beszéltetek már meleg sráccal,aki nem az a b(u)zis féle volt,hanem tök normális?

2011. máj. 27. 23:53
1 2 3 4 5 6
 21/60 anonim válasza:
21%
Ja védjétek a homikat,mert tényleg annyira természetes meg normális dolog...
2011. máj. 28. 00:40
 22/60 anonim ***** válasza:
87%

Nincs semmi baj a melegekkel addig a percig míg utcára nem vonulnak ilyen büszkeség sz*rt tartani vagy nem akarják minden áron rám erőltetni a melegséget.

Én se vonulok az utcára hogy éljen hetero vagyok, pedig ugyan annyi jogom lenne hozzá. Meg nem nyalakodok barátnőmmel az utcán mert valamilyen szinten azt se nézik jó szemmel (Pedig normális fiú-lány original csomagolásba) kapcsolatba vagyok.

Szal nincs baj a melegekkel csak ne ordibálják hogy azok azok meg ne csináljunk belőle divatot. Ja meg persze hagyjanak békén az én seggemnek.

2011. máj. 28. 00:41
 23/60 anonim ***** válasza:
41%
00:40 hát normálisabbak, mint te az biztos...
2011. máj. 28. 00:44
 24/60 anonim ***** válasza:
55%

De mit jösztök ezzel a vonulgatással? Liberalizmus van azt csinálnak amit akarnak, bezzeg azt elnézitek ha 2 nő nyalakodik mi? Mert az olyan izgalmas

Németországban nincs ekkora gyűlölet irántuk mint itt nálunk, Love Parade-on is rengetegen voltak és mégis békésen szórakozott több ezer ember

Nemi identitásuktól elvonatkoztatva

2011. máj. 28. 00:56
 25/60 anonim ***** válasza:
48%
Csak a látens melegek és a korlátoltak utálják őket.
2011. máj. 28. 00:58
 26/60 anonim ***** válasza:
55%

menjetek már a büdös p*csába! Pont ezért, mert naponta X ezer ilyen kérdés van. A menete ugyanaz. Jön az első hullám, hogy a homofóbok tulajdonképpen b*zik, de maguknak sem vallják be. Jön a második hullám, hogy ő bizony csak a sunát szereti, és hogy mocskosb*zik. Jön a harmadik hullám, a s*gghuszárok önvédelme, amiben támadják a második hullám tagjait, és az egekbe magasztalják az elsőket.

Őszintén, nem k*rvára unalmas már? Keress inkább egy szobát, k*rjátok s*ggbe egymást, ÉS MARADJATOK MEG MAGATOKNAK! Én se reklámozom, hogy naponta 25x verem a farkamat, mert magánügy. Ezúton kérlek téged, az összes többi homokos társadat, a nem homokos érzékeny lelkületűeket, azokat a nagy pszichológusokat, akik szerint ezt én elfojtott homokos hajlamok miatt írom, hogy MENJETEK MÁR A P*CSÁBA, és szórakozzatok. Mondjuk nézzétek meg a másnaposok kettőt. Jó film, csak ajánlani tudom. Csajozásra jó, felteszem, buzulni is lehet rá, de utóbbit nem próbálnám ki inkább.

Köszöntem. B.

2011. máj. 28. 01:15
 27/60 anonim ***** válasza:
61%

01:15

Neked szimplán csak egy kis xanax kell.

"Én se reklámozom, hogy naponta 25x verem a farkamat, mert magánügy."

Épp most reklámoztad, de most már mindegy.

Csak azt nem értem, hogy emellé, hogy jut még időd ennyit írni?!

2011. máj. 28. 01:18
 28/60 anonim ***** válasza:
70%

ma 01:18-as Ne baszogasd B-t! Az egy példa volt amúgy.

tegnap 23:59-as a 90+% ezt a véleményt vallja a hetero közt.

Sonata90 buta vagy. Persze inkább vak. És mivel nem voltál nővel a látencia nagyon zavar. ÉS a fiúk 5-10% meleg. Ez van.

Részegen letámadták legenda úgy sem lesz hihetőbb, ha egyes szám első személyben mondod.

És a hetero pasik támadják le a részeg lányokat, és nem a melegek a pasikat. Ez van.

2011. máj. 28. 01:29
 29/60 anonim ***** válasza:
100%

01:29

Nem tettem. De látom tájékozott vagy, hogy az csak egy példa volt ;)

2011. máj. 28. 01:30
 30/60 anonim ***** válasza:

És egy németnek a szájába is szarhatsz ha bu zi, zsidó vagy cigány vagy. Mert különben ha nem hagyja le nácizod és elsírja magát.

De egy töröknek meg kiveri a belét, mert azzal nem basztatták egy életen át hogy azt bántották ok nélkül ők.

2011. máj. 28. 01:32
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!