Kétszínű lennék tényleg?
Egyik osztálytársam, aki tavaly a legjobb barátnőm volt (én is lány) Azt mondta ma nekem, hogy én kétszínű vagyok, mert tavaly Ő a legjobb barátnőm idén meg már az a barátnőm akit tavaly nem igen bírtunk.. Viszont, nekem 6 elején is az a lány volt a barátnőm aki most a legjobb barátnőm.. Az osztálytársammal, azért nem vagyunk már legjobb barátnők, vagy eetleg JÓ barátnők sem, mert nagyon sokszor kibeszélt és egymás ellen úszított bennünket, természetesen ezt élvezte, mert Ő jött ki belőle jól. Viszont most meg sír-rí hogy neki nincs senkije.. Ha én is ezt tettem volna akkor lehet nekem se lett volna senkim sem.. Ezt is átkéne gondolni.
Viszont oszt.társam (tavalyi b.nőm) azt mondja kétszínű vagyok,meg majd jövöre meg a másik barátnőm lesz a legjobb barátnőm.. Ez pedig nem igaz, mert nagyon szeretem a barátnőm... De olyan barátnő kinek kell aki azt állítja magáról hogy a legjobb barátnőd, de közbe meg kibeszél, és kiközösít.. És még én vagyok a kétszínű??
Most akkor?
Szia!
Sajnos ezen én is átestem. Nagyon sok idő kellett ( vagy 2 éve ) mire rájöttem, hogy Ő nem érdemli meg a barátságomat. Aki lehord engem mindennek és sz*rba se vesz, az nem mondhatja magát BARÁTnak!
Hagyd a francba! Fiatal vagy, lesznek még barátaid, hidd el.:)
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!