Ha egy isten lennék és lehetne egyetlen kívánságod, amit teljesítenék következmények nélkül, akkor mi lenne az?
Figyelt kérdés
Csak egyet kívánhatsz, jól gondold meg! Bármit kívánhatsz élettől a halálig, jót, rosszat! Egyetlen kikötés van, hogy nem kívánhatod, hogy legyen még akármennyi kívánságod!2011. szept. 7. 12:15
2/18 SzilKa válasza:
azt kívánnám, hogy legyen makkegészséges a férjem...
3/18 anonim válasza:
Én bölcsességet!
Abba benne van a pénz kereseti lehetőség a szeretet.Minden!
Ha valaki 45 éves és vissza mehetne az időbe amikor 18 volt akkor sokan másként csinálnák az életüket.
Gondolok a banki hitelekre stb...
4/18 anonim válasza:
A világ minden tudása elég is lenne.
5/18 anonim válasza:
Magyarország felemelkedését lelkileg, szellemileg, gazdaságilag Svájc, Norvégia, Ausztria átlagának megfelelő szintre.
6/18 anonim válasza:
lottó ötös, a többit intézném abból
7/18 A kérdező kommentje:
elsőnek!
Számítottam arra, hogy valaki isten akar lenni, de aztán azt nem írtam le direkt kikötésnek, mert miért jó, ha valaki isten? Neked kell teljesíteni a kívánságokat és ennyi, ez meg nem biztos, hogy olyan jó dolog.
2011. szept. 7. 13:11
8/18 Gondola válasza:
Én azt kívánnám,hogy olyan életem legyen,ahol nem kell azt mondani:bárcsak.
9/18 anonim válasza:
Istenek ilyen piti munkákkal, mint a kívánságteljesítés, nem foglalkoznak - arra ott vannak a tündérek, koboldok, manók, dzsinnek.
És mivel ezt nem tudtad, nem lesz belőled egyhamar Isten. Legfeljebb manó :P :D
10/18 A kérdező kommentje:
Jó mindegy, hogy isten vagyok, vagy manó, nem ez a lényeg!
2011. szept. 7. 13:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!