Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ha egy isten lennék és lehetne...

Ha egy isten lennék és lehetne egyetlen kívánságod, amit teljesítenék következmények nélkül, akkor mi lenne az?

Figyelt kérdés
Csak egyet kívánhatsz, jól gondold meg! Bármit kívánhatsz élettől a halálig, jót, rosszat! Egyetlen kikötés van, hogy nem kívánhatod, hogy legyen még akármennyi kívánságod!
2011. szept. 7. 12:15
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Én nem teljesítem a kívánságodat, én csak isteni hatalommal felruházott ember akarok lenni! :D:D:D
2011. szept. 7. 13:19
 12/18 anonim ***** válasza:
Egyébként én akarok lenni Edward Cullen az alkonyatból! :DDDddd
2011. szept. 7. 13:21
 13/18 anonim ***** válasza:
nem mindegy, mert egy Istent imádnak - a manóval meg csak az ereje miatt haverkodnak, aztán a 3. kívánság teljesülése után nagy ívből lef.ossák :D
2011. szept. 7. 13:25
 14/18 A kérdező kommentje:
Komolyan vegyük már, nem a humor témakörbe írtam a kérdést!
2011. szept. 7. 13:28
 15/18 anonim ***** válasza:
Vámpír akarok lenni!
2011. szept. 7. 13:31
 16/18 anonim ***** válasza:

[link]

Viccet félretéve én is bölcsességet szeretnék.

2011. szept. 7. 14:27
 17/18 Mme. CoCo ***** válasza:
100%
Azt kívánnám,hogy minden 10-ik évben teremjen 100 millió, az aktuális árfolyamokon legerősebb valutám. Minden tíz évben másra költeném. Az első 100 rám,meg a családomra menne el, a többit befektetném úgy,hogy az elkövetkezendő generációknak a családban ne legyen problémája.De persze szigorú szabályokkal,semmi lustálkodás egy luxusvillában! Éppen csak ha bármi van,ne legyen baj. A pénz nem boldogít, csak az a biztonság,amit nyújt. Sajnos ezt a biztonságot kevésszer volt alkalmam megtapasztalni az életben.
2011. szept. 7. 15:43
 18/18 anonim válasza:
Teljes szivbol azt kivanom hogy Sebastian Michaelis ismerjen !!!!:@aQwQ
2014. márc. 17. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!