Ha egy isten lennék és lehetne egyetlen kívánságod, amit teljesítenék következmények nélkül, akkor mi lenne az?
Figyelt kérdés
Csak egyet kívánhatsz, jól gondold meg! Bármit kívánhatsz élettől a halálig, jót, rosszat! Egyetlen kikötés van, hogy nem kívánhatod, hogy legyen még akármennyi kívánságod!2011. szept. 7. 12:15
11/18 anonim válasza:
Én nem teljesítem a kívánságodat, én csak isteni hatalommal felruházott ember akarok lenni! :D:D:D
12/18 anonim válasza:
Egyébként én akarok lenni Edward Cullen az alkonyatból! :DDDddd
13/18 anonim válasza:
nem mindegy, mert egy Istent imádnak - a manóval meg csak az ereje miatt haverkodnak, aztán a 3. kívánság teljesülése után nagy ívből lef.ossák :D
14/18 A kérdező kommentje:
Komolyan vegyük már, nem a humor témakörbe írtam a kérdést!
2011. szept. 7. 13:28
16/18 anonim válasza:
17/18 Mme. CoCo válasza:
Azt kívánnám,hogy minden 10-ik évben teremjen 100 millió, az aktuális árfolyamokon legerősebb valutám. Minden tíz évben másra költeném. Az első 100 rám,meg a családomra menne el, a többit befektetném úgy,hogy az elkövetkezendő generációknak a családban ne legyen problémája.De persze szigorú szabályokkal,semmi lustálkodás egy luxusvillában! Éppen csak ha bármi van,ne legyen baj. A pénz nem boldogít, csak az a biztonság,amit nyújt. Sajnos ezt a biztonságot kevésszer volt alkalmam megtapasztalni az életben.
18/18 anonim válasza:
Teljes szivbol azt kivanom hogy Sebastian Michaelis ismerjen !!!!:@aQwQ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!