Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg egy kétszínű ribanc lennék?
Ez a csaj egy hisztis ribanc, az meg, hogy veled mi van ebből a szempontból nem lényeges. ( De kedves vagyok, mi? :D) A srác beléd szeretett, ő választott téged szóval erről nem te tehetsz.
A csaj irigy rád és nem tudja már mire verje magát ezért hord most le téged. Koptasd le, úgyis elfelejti majd nem volt ez igaz szerelem az biztos, hiszen csak szenvedtek legalábbis ahogy leírtad, hogy szakítás majd megint járás stb. tipikus idióta helyzet.
Légy boldog a sráccal, de ha téged is dob és összejön a társaságból egy harmadik csajjal akkor az nem lesz semmi XDDDD figyelj oda rá.
Nem vagy kétszínű qrva, legfeljebb a "barátnőd" szemében...
Nyilván a srácnak nem volt szüksége egy hisztis p*csára, ezért inkább téged választott...Mellesleg ez nem a Te tanulópénzed volt! Ezt a "barátnődnek" kell feldolgoznia, ebből az esetből neki kell tanulnia, nem másokat kellene hibáztatnia, ha egyszer Ő volt az aki elrontotta a párkapcsolatát...Viszont javaslom, hogy vigyázz a sráccal, mert ki tudja min vesztek össze több alkalommal is...Bár szerintem hisztis kis barátnőnk féltékenysége lehetett az ok, hozzátéve még azt is, hogy valószínűleg éretlen még egy komolyabb tartós kapcsolatra...
Én megmondanám neki, hogy ahelyett, hogy vádaskodna, inkább nézzen tükörbe és onnan is jó mélyen magába...
31/F
Nem qrva hanem riba¤c:D
És igen az vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!