Tekintettel arra a tényre, hogy 1960ban politikai és gazdasági (gyógyszeripar) okokból tiltották be. Amerikának dollármilliárdjaiba kerult a negatív kampány. És az is bizonyított hogy semmilyen káros fizikai hatása nincs, valamint hatása alatt agyadnak sokkal nagyobb százalékát használod ki. Sokkal kevésbé okoz fuggoséget mint például a cigaretta, az alkohol vagy a cukor.
Nem mondalak le, korrekt dolgokat írsz igazán. De az van, egyél papírt, aztán vitázzunk tovább, mert Te harcolsz ez ellen keményen... Nem azt mondom hogy mindenki egyen, értesz, én már több embert beszéltem le erről, mert tudom hogy nekik semmit sem adna.
2009. júl. 25. 12:44
22/30 Srapnel válasza:
Tulajdonképpen mit is akartál mondani?
Nem harcolok és nem keményen. Elmondtam az érveket és a tényeket, amik magukért beszélnek. Ha az a kérdés, hogy legalizálni kell-e az LSD-t, akkor azt mondom, hogy nem. Mert én jogalkotóként nem vállalnám a felelősséget a sok bad tripesért és flashbackesért (pl. mondjuk autópályán), akik egy bizonyítottan szabályozhatatlan és nem eléggé biztosan kontrollálható hatású szer hatása alatt vannak. Mert mondom, utána tömegével jönnének az állam elleni perek, meg kártérítési igények.
2009. júl. 25. 12:48
23/30 anonim válasza:
Legálissá tenni az LSD-t? Utánna meg a kokaint, füvet, heroint....Szerinte se legyen legális...
2009. júl. 25. 12:50
24/30 anonim válasza:
Ez ugye most egy vicces kérdés?
Simán legalizálni kéne, aki hülye, az dögöljön meg legálisan. Legalább nem szaporodnak az ilyen drogos, semmirekellő kretének. Mindent legalizálni kell: LSD, heroin, kokain...mindent.
Egyébként szívj technokolt, az teljesen legális.
2009. júl. 25. 14:49
25/30 anonim válasza:
Még jóhogy szerintem ez nemis kérdéses csakhát soktudatlan sztereotíp ember ezt nem nagyon fogja megérteni na megpersze azok akik ugy ugatnak a hatásiról ,hogy fingjuk nincs róla hogy mit okoz.. és mien hatás él át az ,,utazó,,
a tripp alatt
2010. szept. 17. 14:13
26/30 anonim válasza:
na jó mondjuk egy igazoló klubb kártya kéne ami igazolja mentális egéségedet ,nem szenvedsz skizó ban megpersze azt ,hogy te tapasztalt utazó vagy már egy ien ,,járaton,,:D
2010. szept. 17. 14:15
27/30 anonim válasza:
az lsd k rva jó annak akinek bejön...tod van aki tök jól elva tőle...de van aki rémeket lát és csak pár órás a hatás de neki hetek a pokolban amiből nem tud kijönni bár mit is tesz...nagyon rossz
2011. ápr. 8. 16:04
28/30 anonim válasza:
Nagyon hasznos tud lenni csak kis mennyiségben.Tudat tágító hatása van sokkal jobban lehet tőle tanulni.Intelligensebbé és rendszeretővé tesz.Egy buta emberből képes okosat csinálni és egy trehányból rendszeretőt.És nem káros.
2012. dec. 6. 07:30
29/30 anonim válasza:
Én az alkoholt, cigit betiltanám ezt meg engedélyeztetném.
2015. jan. 17. 22:53
30/30 anonim válasza:
Sokan csak a médiából hallottak alapján mondanak véleményt itt is ahelyett, hogy utána olvasnának. Na ők aztán az igazi agymosottak.
"az nyúl pótszerekhez aki önmagába gyenge sz@r az élethez...ez van, fáj az igazság"
Egyszer próbálnád ki az LSD-t megtapasztalnád mi az az igazi valóság! Meghasonulnál önmagaddal.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!