Illetlenseg terhes not nagyhasunak esetleg vemhesnek nevezni?
Figyelt kérdés
Direkt nem irok velemenyt, a tieteket szeretnem hallani.2011. máj. 17. 18:04
11/13 anonim válasza:
Már megbocsáss,kedves kérdező,de FÉRFI ilyet nem mond!
Lehet,hogy én vagyok túl szigorú,vagy kicsit "igényesebb"a
kelleténél,szerintem max. hímneműnek lehetne minősíteni
az ilyet,már ha ha minősítést érdemelne...
De tényleg magán segít,ha nem érzékenykedik/ :-)
12/13 A kérdező kommentje:
Hat igen, neki nincs gyereke, nem is akar, csak szorakozik a nokkel. Ilyennek ne is legyen gyereke. Mindenkit megszol, aki csaladban el (vemhes r.bi, nagybelu szamara a terhes no, nem alltam meg szo nelkul, erre azt mondta, hogy ne legyek tul erzekeny). Azert lett ilyen, mert a szulei is ilyenek es az egyetlen nonemu leny, akit imad, az az anyukaja, akinek meg mindig a szoknyaja alatt el. Furcsak az ilyen kapcsolatok. Mintha szerelmesek lennenek. Persze nem azt mondom, hogy szexelnek meg ilyenek, csak erzesre olyan, mert annyira ragaszkodnak egymashoz, mast meg utalnak. :S
2011. máj. 17. 22:58
13/13 anonim válasza:
Mit kell érzkéneykedni ?
Nagyhasúnak nagyhasú, nem ? Akkor meg mit problémázol ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!