Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Illetlenség a barátnőmmel a...

Illetlenség a barátnőmmel a női dolgokról beszélni? 16/F-16/L

Figyelt kérdés
2010. márc. 31. 23:07
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
most mire gondolsz pl a menstruációra?? amúgy nem nem illetlenség... egy kapcsolat bizalmakon alapul amihez akár ezis hozzátartozik
2010. márc. 31. 23:35
 2/8 A kérdező kommentje:
Igen, például arra. Köszönöm a választ!
2010. márc. 31. 23:41
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Én a legjobb barátommal is beszélek ilyesmiről. Bár én sosem hozom fel a témát, de őt nem zavarja. Inkább ő szokott belekezdeni, de engem sem zavar.

És nem a pasim, csak haverok vagyunk.

Szerintem nem illetlenség, ezek természetes dolgok.

2010. márc. 31. 23:50
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem illetlenség hanem a kapcsolat mélyülésének jele.
2010. ápr. 1. 00:05
 5/8 anonim ***** válasza:
39%

Szerintem sem illetlenség, sőt. Kifejezetten mélyíti az összetartozást, a másik mindenestül elfogadását. Mi pl. a párommal gyakran indítunk hangos gáztámadást is egymás ellen, és ha tényleg szagosra sikerül, jót nevetve rohanunk ablakot nyitni.

Egy nagyon jó barátnőmmel is megbeszélünk sokmindent, nőgyógyászati problémáit is. 36/F

2010. ápr. 1. 02:17
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Hali!

Tapasztalatból mondom, NAGGGYON FONTOS LENNE BESZÉLNI ilyesmiről is legalább egy emberrel akiben ha nem is 100, de mjuk 90-95%-ban megbíztok!!!

A rossz szex ill. kapcsolat legfőbb problémája az, hogy nem beszéltek dolgokról, ami mjuk mind2töket érint és nagyon kellene a kommunikáció. Ez olyan, mint egy csapatmunka. Ha az egyik tud vmit, de a másik nem, hogyan fognak ők ketten kooperálni??? A munkában is, meg a szexben is?

Úgy gondolom, fontos lenne az értekezés, egyeztetés a harmonikusabb kapcsolat ill. szexuális élmény érdekében.

A másik -- bár nem ez a témakör, amiben ide írni szoktam, de -- gyakran tűnik fel, hogy mennyi problémás kortársam van, aki elveszettnek érzi magát mert problémája van, és nem mer beszélni róla, mert fél a megalázástól, megbélyegzéstől. Itt is azért meri feltenni a kérdését, mert anoním, és nem kell tartania attól, hogy kiderül. De elképesztő gátlásokat okoz neki arról a problémáról valakivel úgy beszélnie, személyesen, hogy a szemébe néz, de nem kell szégyenkeznie előtte.

Tudom mit beszélek, rengeteg embert nyitottam meg így már.

Mindenképpen beszéljetek róla, ám mások előtt ne vegyétek a szátokra a legintimebb témát, mert azzal csak csaját magatokat mutatjátok primitívnek és olcsóknak. Nem egy fiatal kifogásolta azt, hogy különböző helyeken társaságban tökspontán szóba került pl. a szüzesség vagy a szőrzetborotválás kérdése, és roppant kínosan, megalázva érezték magukat, de azokat, akik ezt így felhozták a partnere/barátja előtt, "olcsó rongy"-nak, "fruská"-nak vagy "bunkó" ill. "tuskó" "köcsög" "ikubajnokok"-nak minősítették. Értelmes emberekkel beszéltem erről.

Szóval beszéljetek róla, és ne kezeljétek tabuként egymás előtt partnerrel vagy baráttal/bnővel, azonban ne minden helyzetben beszéljetek róla, pláne nem hangosan, hogy egy 3.-4.-5.-...-X. fül is hallja.

Üdv: EE

2010. ápr. 1. 07:26
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Egyéltalán nme illetlenség, AMIG kettesben vagytok közben, TÁRSASÁGBAN viszont igen, még akkor is, ha csak egy harmadik valaki is ott van.
2010. ápr. 1. 07:53
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2010. ápr. 1. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!