Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Tényleg illetlenség tőlem...

Tényleg illetlenség tőlem amit csinálok?

Figyelt kérdés
Albérletben lakom és van egy lakótársam.Külön szobában lakunk mégis szinte minden áthallatszik.Ő általában 11 körül lefekszik,én meg olyan 1 óráig netezek a saját szobámba,persze sokat ütöm a billentyűt,sokat gépelek.Ezzel csak az a baj,hogy áthallatszik a billentyű hangja.Most nekem kéne hozzá alkalmazkodnom?De hát azért fizetek ennyit az albérletért,hogy saját szobám lehessen,ahol azt csinálok amit akarok.
2010. nov. 23. 10:24
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
karácsonyi tökéletes ajándék:füldugó
2010. nov. 23. 10:29
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Igen, illetlenség, mivel áthallatszik és zavarod őt. Próbáljatok meg valami megoldást kitalálni, pl. halkabb billentyűzet, vagy hangszigetelés a két szoba közé (sokszor még egy faliszőnyeg is rengeteget számít).

A saját szobádban valóban azt csinálsz, amit akarsz - amíg nem zavarsz vele másokat. Szóval kicsit gondold át a dolgot, hogy vajon fordított helyzetben te mit éreznél.

2010. nov. 23. 10:29
 3/13 anonim ***** válasza:
Talán szólt, hogy ez zavarja? Szerintem a gépezés még bőven beletartozik abba, hogy csendesen elfoglalod magad a szobádban.
2010. nov. 23. 10:30
 4/13 anonim ***** válasza:
Én nem tartalak illetlennek. Valami megoldást viszont kereshettek. Pl. úgy rendezitek át a szobákat, hogy a lehető legkevésbbé lehessen áthallani a billentyű kattogást.
2010. nov. 23. 10:31
 5/13 anonim ***** válasza:

Egyszerű a megoldás: hagy bekapcsolva a tévét vagy a rádiót, akkor nem hallatszik át. Persze, ne ordítson, mert az ugyanolyan zavaró.

De pl. a gépről le lehet venni a figyelmeztető hangokat, az én lakótársam azzal szokott felhúzni, hogy még hajnal háromkor is pittyeg a gépe, én meg kelnék és mennék dolgozni... Két kattintás, és néma a gép. De hiába szóltam neki már százszor :((

Szerintem beszéljétek meg, kérdezd meg, hogy zavarja-e, mert ha nem, akkor feleslegesen aggódsz.

2010. nov. 23. 10:31
 6/13 anonim ***** válasza:
Én a bátyjámmal vagyok így, h sosem lehet tőle pihenni, mert vagy zenét hallgat vagy a tv-t üvölteti:/ Régebben a billentyűzet is áthalladszódott, de vettünk olyat, aminek nincs hangja, ha leüti. ÍGy már nem hallatszódik át szerencsére.
2010. nov. 23. 11:15
 7/13 anonim ***** válasza:
Én nem látok itt problémát: lehet halkabb billentyűzetet vásárolni, vagy gyengébben nyomni a gombokat. Eddig még egy billentyűzettel találkoztam, amin nem lehetett halkan dolgozni (kattant minden lenyomásnál), de tudomásom szerint az már kihalt kategória.
2010. nov. 23. 12:08
 8/13 anonim ***** válasza:
a lakótársad gyökér
2010. nov. 23. 13:38
 9/13 anonim ***** válasza:
A billentyűk miatt nem tud aludni? Forduljon orvoshoz. Ha én álmos vagyok, a fülem mellett is netezhetnének.
2010. nov. 23. 20:32
 10/13 anonim ***** válasza:
A megoldás a gumi klaviatúra, egyáltalán nincs hangja, sajnos gumiegérről még nem hallottam, de létezhet:-)
2010. nov. 23. 22:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!