Tényleg illetlenség tőlem amit csinálok?
Csak annyit tett szóvá,hogy hallani ahogy gépelek,de nem mondott többet.Én meg arra asszociáltam ebből,hogy biztos zavarhatja.Amúgy nem hallgatok zenét fülhallgató nélkül,sőt filmet is azzal nézek.Billentyűzetet meg nem tudok váltani,mert laptopom van.De megpróbálom olyan 11-12 óra körül abbahagyni.
A válaszokat meg köszönöm.
Tegnapi 12:08-as vagyok.
Ez esetben viszont megváltoztatom az álláspontomat. Nem hiszem, hogy zavarhatja. Ha mégis, akkor már vele van a baj. Akit a laptop halk pötyögése csokott ajtókon keresztül is zavar, az bizony már el van túlozva. Ezen a ponton ámr örülnie kéne, hogy nem horkol a lakótársa. Vagy ha nyáron szúnyog kerül a szobába, akkor hetekig kialvatlan marad? Ehh.. :)
Amúgy laptophoz is lehet csatlakoztatni külső billentyűzetet USB-n keresztül. De tárgytalan, mert a laptopoknak eleve alig hallatszanak a gombjaik.
Apró trükkök még lehetnek. Lehet, hogy az asztal erősíti fel a zajt, amire a laptop van téve, ezen segíthet, ha egy puha plédet raksz alá. De egy ponton túl már azt hiszem neki kellene gondolkodnia, hogy nem Te vagy zavarótényező, hanem neki van alvászavara.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!