Szerintetek ez "illetlenség"?
Figyelt kérdés
suliban mikor max 2-3 ember van a közelben akk szoktunk smárolni Barátommal ... de pl tegnap is leordította fejem a portásnő h nem szégyelljük magunkat meg stbstb..énmeg visszapofáztam neki h NEM -.-" mindegy..meg kb az összes tanár monddja nekünk h ne itt meg stb mer nem a sulira tartozik, dehát már az egész suli tudja szal tökmindegy..és am se mindenki előtt csináljuk ... -.-" ráadásul másokra nem szólnak rá ...2010. jún. 4. 20:41
1/19 anonim válasza:
Hát nem suliban kéne csinálni... Sőt, nem is utcán, mindenki előtt, mert ez senki másra nem tartpzik, csak rátok. Aztán lehet, hogy túl maradi vagyok ehhez...
2/19 anonim válasza:
akkor már ketten vagyunk maradiak.
3/19 anonim válasza:
3-an vagyunk maradiak. Azért kiváncsi vagyok, hogy a kedves kérdező hány éves? Szerintem 15-nél biztosan nem több.
4/19 anonim válasza:
4-en vagyunk maradiak, de szerintem a postásnak sem kellett volna vissza szólni.
5/19 anonim válasza:
20 éves vagyok.
tehát lényegében alig idősebb.. én sem kötöm mások orrára. protokollt tanultam egyetem előtt, csúszóévben. az nyilvánvalóan kimondja, hogy illetlen dolog, méghozzá azért, mert akikre nem tartozik, mégis tanúi az eseménynek, azok kellemetlenül érezhetik magukat...
6/19 anonim válasza:
Egyetértek az előzőekkel. A portásnak igaza volt!
7/19 anonim válasza:
Bizony én is maradi vagyok! Utálom amikor cuppognak a környezetmben. Egy szájrapuszival is meg lehet elégedni amikor idegenek vannak körülöttetek. A nyálcserét had ne nézzük végig!
8/19 anonim válasza:
Egy mélytorok nélküli csók szerintem belefér.
9/19 anonim válasza:
Mert kurv@ra senki nem kíváncsi az enyelgésetekre meg a mandulavizsgálatotokra. Ha ennyire ráindultál, menjtek szobára, de ha nem ketten vagytok vagy mittomén szórakozóhelyen, akkor ne másszatok már tökig a másik szájára. Undorító hallgatni pl. buszpon is, hogy a szerelmes párocskák egy levegővétellel végigcuppogják végállomástól végállomásig az utat. Magánügy!!
10/19 A kérdező kommentje:
nade nem olyanra gondoltam h annyira "durván" ... csak egy rövid kis csók meg stb, és nem kell ám másoknak nézni...nem mások miatt csináljuk...és legtöbbször csak egy sima ölelés, max pár puszi, még nem is szájra, de már leordítanak minket h ne itt -.-"
2010. jún. 4. 21:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!