Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Csak engem sokkolt a tegnapi...

Csak engem sokkolt a tegnapi "megalázós" hír a hiradóban?

Figyelt kérdés

Ritkán nézek hiradót, pont ezért.

Tegnap is véletlenül láttam a hírekben azt a mobiltelefonnal rögzített megalázást, amikor egy állomáson 2 fiatal "kínoz" egy másikat, aki félelmében nem mer tenni semmit. Még ma sem tértem magamhoz a sokktól. Gusztustalan és visszataszító volt amit tettek, a legmegdöbbentőbb számomra mégis a telefont kezelő lány kacaja. Élvezték amit csináltak. Hogy lehet ezt élvezni?

Nem akarok ítélkezni, de kíváncsi vagyok mikor lesz végre IGAZSÁGSZOLGÁLTATÁS Magyarországon, mert kötve hiszem hogy ezek az emberek valaha is megtapasztalják azt a lelki traumát, amit csak úgy "poénból" a másiknak okoztak.

Egyszerűen nem értem. Én lennék túl "gyenge". Szörnyű belegondolni hogy ez csak egy eset, és biztos hogy nem is a legdurvább. Nem is tudom kit sajnáljak jobban azn áldozatot vagy az elkövetőket. Itt az ideje beszélni a hasonló ügyekről, és tenni ellenük, mert másképp keresztet vethetünk a társadalomra, hisz egyre durvul a helyzet ...

2009. márc. 10. 10:43
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

De van megoldás. Le is írtad. Ne hagyd magad. Ha már megütöttek, akkor üss vissza. Akkor már úgy is mindegy, hagy kapjanak ők is.

A hibát épp ebben a gonolkodásmódban látom. Ha arra tanítod a gyereket, hogy másokat ne bántson, az vezet ide. Azt kell a gyereknek megtanítani, hogy másokat bántani nem szabad, de ha megütnek, akkor ne hagyd magad, és igen is üss vissza.

2009. márc. 12. 12:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!