Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit gondoltok a közösségi...

Mit gondoltok a közösségi oldalakon kitett "kislányok" képeiről?

Figyelt kérdés

Szörnyűek ezek a mai 11-15 évesek. Iszonyatos, hogy a szülők ennyire nem figyelnek a gyerekekre. Némelyiken ruha is alig van, kilóg az egész melle..

Nekem is van lányom, de ezt nem engedem meg majd neki. Remélem nem lesz ilyen, még pár év addig is.

Az a szörnyű az egészben, hogy a szülők is fent vannak, tehát látják, hogy milyen fotókat rak ki a gyerek magáról. Nem vagyok prűd, de ez kiveri nálam a biztosítékot. Ismerek olyat, aki már 10 évesen is fiúzott, az anyja is tudta.. Mi lesz ezekből a lányokból?

2011. máj. 5. 05:31
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Igen kedves 15 éves lány,tenni kellene ellene,csakhogy más gyerekét nem nevelheted,az a szülőnek a dolga lenne,a normális szülő pedig megneveli,és nem enged ilyesmiket a gyerekének,a hülye meg még fel is tölti az alul öltözött képeket.

Itt maximum véleményt alkotni,és ítélkezni tudunk,hátha elolvassa valaki olyan is aki eddig nem figyelt fel ezekre a dolgokra.

2011. máj. 5. 08:13
 22/28 anonim ***** válasza:

Hát én sem vagyok öreg, de amikor meglátom ezeket a r.banc kinézetű lányokat rosszul vagyok hogy hová tudunk még süllyedni....

Ma már örülök hogy akkoriban anyuék nem engedtek el 14 évesen sehová..és lehet szó szerint venni..

És nem is lettem ilyen ember!

Hát ha egyszer gyerekem lesz tuti én is elkezdem nevelni, hogy mit lehet és mit nem .

10év múlva mi lesz?kint állnak majd a sarkon?

21/L

2011. máj. 5. 08:31
 23/28 anonim ***** válasza:

06:37

Nát azért igen relatív, hogy mit is értesz józan ész alatt, mert önmagában a korábbi érés még nem teszi törvényszerűen kiégetté a fiatalt, csak tudnia kell a helyén kezelni.

Köztük élek, tudom jól, hogy mi folyik egy osztálykiránduláson pl (akár 16 évesek között). Na most ettől egyszerűen nem tudod "eltiltani".

2011. máj. 5. 08:50
 24/28 anonim ***** válasza:
08:31 - ez pedig egyszerűen baromság, ne haragudj, ez nem így működik! ugyan miért állna a sarkon?
2011. máj. 5. 08:52
 25/28 anonim ***** válasza:
most még csak a fényképek, meg az hogy 12 évesen ciki ha szűz vagy. minden héten más pasijuk van , igazad van nem állnak messze tőle, csak nem fizetnek..
2011. máj. 5. 09:16
 26/28 anonim ***** válasza:

Hol és kitől hallottad azt,hogy 12 évesek szerint ciki ennyi idősen szűznek lenni? Oké,ide is feltettek pár ilyen kérdést (de ki tudja igaz-e?) de a valóságban máshogy van,10-ből nem 9 lány tesz fel magáról "szexi" képeket és ítél el mást,hogyha ennyi idősen szűz,hanem csak 1,max 2. Én ismerek egy rakás 11-12 évest,vannak olyanok akik festik ,meg hűd de nagylánynak képzelik magukat,de azt még ők is tudják,hogy nem akarnak 12 évesen szexet,vagy ha akarnak is,akkor sem csinálnak.

15L(nyugodtan lehet írni,hogy miért okoskodok... de én csak válaszolok)

2011. máj. 5. 09:23
 27/28 anonim ***** válasza:
igen összeköltöztem mert ki van most véve ez az albérlet és előbb késsz lett a lenti szint így a szüleim hamarabb elköltöztek de atetőtér még nincs késsz és még 1 hónapra szól az albi miért ne lennénk itt??? és a lánynak meghalt mindkét szülűje és én tartom benne a lelket öngyikos is akart lenni és most a tesólya a gyámja és oda is hazamegy de eggyütt alszunk meg minden mert nálam jobban szeret pl hetente csk 2x alszik a tesólyánál és eggyálétalán nem 8. osztály mert énis még joövőre járok és késszen vagyok és szakmám lessz és ezért nem kell lepontozni!!!!!
2011. máj. 5. 15:20
 28/28 A kérdező kommentje:
Születtek többféle vélemények látom. S jó látni, hogy nem csak engem aggaszt ez a helyzet. Ez akkor is a szülői nem törődőmség, felelőtlenség. Barátnőm lánya is ebbe a korosztályba tartozik, ő sem pakolja ki magát, nem öltözik úgy, mint egy ribanc. Számít, hogy mit lát otthon, s ad a szülője véleményére. Tehát nem csak a rosszat látom meg. A másik meg tényleg, ahogy f@szomoznak meg hasonlók.. :(
2011. máj. 6. 09:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!