Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mit gondoltok a különböző...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok a különböző netes árveréses oldalakon árult, állítólag márkás óvszerekről?

Figyelt kérdés
Tegnap mikor megnyitottam az egyik ilyen oldalt, az ajánlott termékek között mutatta, és nagyon meglepődtem, mikor megnéztem hogy hány darabos és hogy mennyibe kerül. Szerintetek tényleg eredetiek lehetnek? És hogy-hogy ilyen olcsók? (pl. 40 db 2800 Ft...)
2010. máj. 10. 15:38
 1/3 anonim ***** válasza:
89%

Be kell menni az első tecsóba, és a pénztárnál, vagy a piperecikkeknél kiválasztani a megfelelőt. Utána kiteszed a szalagra, és kifizeted.

Van a 3 db-os, gimnazistáknak hétvégére.

Van a 6 db-os, egyetemistáknak hétvégére.

Van a 12 db-os, házasembereknek 12 hónapra.

2010. máj. 10. 15:58
 2/3 anonim ***** válasza:

Minné nagyobb mennyiségben vásárolsz, annál olcsóbb az egységár...

itt 70Ft/db-ra jön ki...

3 db 210Ft...

Hétköznapi boltokban drágább, mivel több kereskedőn megy át a termék, tehát mindannyian ráteszik a maguk hasznát, + az ÁFA-t.

Nah, úgy tűnik egy cseppet off lett ebből...

ON: Szerintem eredetiek, de ezt tudja még bizonyítani a kép, és az árusító adatai...

2010. máj. 10. 16:22
 3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddigi válaszokat
2010. máj. 11. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!