Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Saját, harmincas korosztályoma...

Saját, harmincas korosztályomat kérdezném: mi is ilyen élet-halál kérdésnek tekintettük a "stílust"?

Figyelt kérdés
Merth' voltak Cure-osok, meg Depeche-esek, meg rockerek, meg diszkópatkányok, de ilyen "ideológiai" háttérre, mint amit itt olvasok sokszor (lehetek-e emós, ha ilyen a hajam, olyan a cipőm, meg a családom stb.) én nem tudok visszaemlékezni. Számomra a zenéről szólt alapvetően.
2009. márc. 8. 23:32
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

33 éves vagyok, 14 éves korom óta "depeses". Akkoriban nálunk vérremenő dolog volt, hogy ki depeses és ki rocker és ki diszkós. Utána jötten a skinheadek és a punkok meg a rapperek.

A mai helyzetet nem tudom, de még mindig depeses vagyok.

2009. máj. 8. 07:31
 12/12 anonim ***** válasza:
65%

A 28 éves "még mindig" goth csaj vagyok. :D

Ha pontosan akarok fogalmazni, számomra nem pont az én stílusom a "vérre menő" - hülyeségnek is tartom ilyesmire felvágni és másokat lenézni, mert nem olyanok, mint én, más stílusuk van, vagy "nincs" észrevehető stílusuk (persze érthető, hogy a tizenévesek az efféle elhatárolódásban vélik megtalálni önmagukat, vagy a csoport-identitásukat) - az ELFOGADÁS viszont már "vérre menő". Engem aztán nem érdekel, más mit csinál, de más is tartson tiszteletben engem. Legyen ez kölcsönös.

2009. máj. 8. 10:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!