Egyetemisták/fősulisok mennyit alszotok egész héten?
normálisan alszom, nem mérem, nem tudom, hogy hány óra az átlag
vki fentebb írta, hogy többet ér az alvás mint a hullafáradtan tanulás, neki igaza van, már csak azért is mert ezt már tudósok is bizonyították..
és én se btkra járok :)
Haha :)
Ha nincs ZH-m, akkor normálisan. Ha egyszerre sok van, akkor kb 6 órát naponta. Vizsgaidőszakban normálisan, kivéve közvetlenül a vizsga előtt, akkor nem tudok sokat :D
Amúgy engem az érdekelne, hogy minden egyetemen/főiskolán az-e a tanársereg hobbija, hogy a 7. és a 14. hétre teszi be az ÖSSZES Zh-t...
17:34
ááá igen. :D Én ez miatt szenvedek, erre az utolsó 2 hétre minden tárgyból zh, ezen a héten csak 6-ot írunk, jövőhétről ne is beszéljünk... :D
Pénzügy számvitel szakon vagyok. :)
Nnna ezek szerint nem vagyunk egyedül :)
Amúgy ismerős ám a 2 vizsga egy időpontban (általában olyan tárgynál, ahol az egész vizsgaidőszakban meg van hirdetve 3-4 időpont).
Szerintem egymástól veszik az ötleteket az egyetemek.
Van külön "szívassuk-a-diákokat" kurzus professzoroknak :D
17:34
17:39
Hello sorstárs! (: Kitartást neked, és mindannyiótoknak, előbb-utóbb vége...
"Amúgy engem az érdekelne, hogy minden egyetemen/főiskolán az-e a tanársereg hobbija, hogy a 7. és a 14. hétre teszi be az ÖSSZES Zh-t..."
Igen... most héten még csak 1 zh-m volt, következő héten 4 lesz... csak mert 2-t elnapoltunk vizsgaidőszakra. Mindig ez van... mindent egy hétre tesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!