Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Egyetemisták/fősulisok mennyit...

Egyetemisták/fősulisok mennyit alszotok egész héten?

Figyelt kérdés
2011. máj. 2. 17:19
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
75%
10et:D ha zh van vagy vizsgaidőszak akkor 4-5:D
2011. máj. 2. 17:33
 12/24 anonim ***** válasza:
66%

normálisan alszom, nem mérem, nem tudom, hogy hány óra az átlag

vki fentebb írta, hogy többet ér az alvás mint a hullafáradtan tanulás, neki igaza van, már csak azért is mert ezt már tudósok is bizonyították..

és én se btkra járok :)

2011. máj. 2. 17:33
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

Haha :)

Ha nincs ZH-m, akkor normálisan. Ha egyszerre sok van, akkor kb 6 órát naponta. Vizsgaidőszakban normálisan, kivéve közvetlenül a vizsga előtt, akkor nem tudok sokat :D

Amúgy engem az érdekelne, hogy minden egyetemen/főiskolán az-e a tanársereg hobbija, hogy a 7. és a 14. hétre teszi be az ÖSSZES Zh-t...

2011. máj. 2. 17:34
 14/24 anonim ***** válasza:
75%
Többet ér az alvás, mint a zombi-állapotú tanulás? Biztosan nem gyakorlatos szakon voltatok:) Ha nem elméleti anyagot kell visszaadni, hanem kőkemény számolás van, ott nincs ilyen. Amíg az összes feladatot meg nem oldottad, addig nem alszol.
2011. máj. 2. 17:36
 15/24 anonim ***** válasza:
Ez nagyon változó, attól függ van-e vizsga másnap. (sajnos utolsó pillanatra halasztó vagyok :D) Vizsgás időszakban napi 5 óra, ha nincs vizsga, akkor napi 10-12 óra. :)
2011. máj. 2. 17:36
 16/24 anonim ***** válasza:
17:34 Igen. Plusz a vizsgát is órára pontosan egy időpontra teszik a 2 egymástól lehető legtávolabb eső épületbe/terembe -.-
2011. máj. 2. 17:37
 17/24 anonim ***** válasza:

17:34

ááá igen. :D Én ez miatt szenvedek, erre az utolsó 2 hétre minden tárgyból zh, ezen a héten csak 6-ot írunk, jövőhétről ne is beszéljünk... :D

Pénzügy számvitel szakon vagyok. :)

2011. máj. 2. 17:39
 18/24 anonim ***** válasza:

Nnna ezek szerint nem vagyunk egyedül :)

Amúgy ismerős ám a 2 vizsga egy időpontban (általában olyan tárgynál, ahol az egész vizsgaidőszakban meg van hirdetve 3-4 időpont).

Szerintem egymástól veszik az ötleteket az egyetemek.

Van külön "szívassuk-a-diákokat" kurzus professzoroknak :D

17:34

2011. máj. 2. 17:43
 19/24 anonim ***** válasza:

17:39

Hello sorstárs! (: Kitartást neked, és mindannyiótoknak, előbb-utóbb vége...

2011. máj. 2. 17:44
 20/24 anonim ***** válasza:

"Amúgy engem az érdekelne, hogy minden egyetemen/főiskolán az-e a tanársereg hobbija, hogy a 7. és a 14. hétre teszi be az ÖSSZES Zh-t..."

Igen... most héten még csak 1 zh-m volt, következő héten 4 lesz... csak mert 2-t elnapoltunk vizsgaidőszakra. Mindig ez van... mindent egy hétre tesznek.

2011. máj. 2. 17:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!