Egyetemisták/fősulisok mennyit alszotok egész héten?
Figyelt kérdés
2011. máj. 2. 17:19
3/24 anonim válasza:
Szorgalmi időszakban napi 6-7 órát. Vizsgaidőszakban van, hogy három napig nem alszom, majd utána (vizsga után) 12 órát, aztán kezdődik az egész elölről. Mondjuk jogot tanulok, úgyhogy nem feltétlen ez jellemző minden szakra.
4/24 anonim válasza:
amennyit akarok x) átlag napi 8-11 órát, de ha rászánom magam, hogy bemenjek 3at se.
5/24 anonim válasza:
szorgalmi időszakban nagyon keveset, vizsgaidőszakban meg durmolok egész álló nap, ugyanis nyelvszakosként nekem fordítva működik, van négy kis light-os vizsgám, bezzeg a szorgalmi időszak nagyon durva:S
De igyekszek minél többet:)
6/24 anonim válasza:
Felvett tárgy mennyiségtől függ:) Volt már zh időszak, amikor napi 5 órának is örültem. De rossz volt!!:S
8/24 anonim válasza:
Én 8-9 órát aludtam világéletemben, az egyetem alatt is. Kitűnőre végeztem, meg minden, azt vallom/vallottam: egy jó alvás többet segít, mint hullafáradtan olvasni valamit, amit úgyse tudsz a zombi agyaddal megjegyezni. Úgyhogy mikor elálmosodtam, lefeküdtem, és kész. merem állítani, hogy egyszer sem éjszakáztam egyetem alatt tanulás miatt.
Ja és nem, nem bölcsész vagyok.
26/N
9/24 anonim válasza:
Napi 8-9 órát. Hétről hétre rendszeresen tanulok, alkalmi munkáim vannak, ha épp kapok munkát. Nem járok bulizni, mert utálok, de van időm a barátaimmal találkozni és a pihenni is.
10/24 anonim válasza:
Mhmmm... lássuk csak hány tanórám van... heti 20 kb?
Megtalálsz a klubban ..BULI a köbön :XDXDXD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!