Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Utáljátok ha más használja a...

Utáljátok ha más használja a cuccaitokat, vagy titeket nem zavar?

Figyelt kérdés
Nem irigységről van szó, mert nem sajnálom például odaadni a biciklimet egy ismerősnek, vagy megengedni barátnőmnek hogy a számítógépem el üljön, mégis nagyon zavar, mert idegesít, nehogy elrontson valamit, vagy olyanra kattintson amire nem kellene, mert lehet vírusos. Idegesít ha nem megfelelően használ valamit a gépen, vagy feleslegesen nyomkod. A biciklimet is most újíttattam fel a saját pénzemből és szépen be is lett állítva, hogy nekem passzoljon. Erre mondta apám barátnője hogy majd ő is ezzel fog járni össze-vissza.. Ez eddig még oké, odaadom nem sajnálom, de mikor át kellett állítani az ülést, meg a váltókkal akart piszkálni azt hittem felrobbanok a méregtől, hogy elrontja ami nekem tökéletesen be lett állítva. Más is szokott így érezni, vagy mi ez? :D Ha a saját cuccaimról van szó, úgy gondolom más nem tudhatja jobban nálam mit, hogy kell kezelni ezért nem is szeretem ha piszkálják, de nem vagyok irigy, nem sajnálom tőlük csak félek hogy tönkreteszik/elrontják!
2011. ápr. 16. 12:07
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Én sem vagyok irigy, de ezek a dolgok engem is zavarnak. Pl. a gépnél, ha ideül hozzá valamelyik ismerősöm, és bénázik a Chrome-mal, egyszerűen idegesít, kényszerem van, hogy belenyúljak, mert rossz nézni. Az egyik haverom rendszeresen azt csinálja, hogy megnyitja a Firefoxot, és átállítja alapértelmezett böngészőre, én meg állíthatom vissza. Nem a gépet sajnálom tőlük, csak nekem ez már a magánszférámba tartozik.
2011. ápr. 16. 12:32
 12/16 anonim ***** válasza:
amikor nem alapértelmezett böngészőt indítod el mindig rákérdez h legy-e ez az alapértelmezet igen/nem. 1 kattintás tényleg komoly munka
2011. ápr. 16. 12:34
 13/16 anonim ***** válasza:
Nem vagyok irigy, sem különösebben bogaras, ezeket a dolgokat lazán veszem, szívesen kölcsönadom a cuccaimat másoknak, könyvet, bicót, bármit. Nem csinálok belőle ügyet.
2011. ápr. 16. 13:06
 14/16 anonim ***** válasza:
Én se szeretem kölcsönadni a dolgaimat mert attól tartok hogy elrontják vagy nem olyan állapotban kapom vissza amilyenben kölcsönadtam.
2011. ápr. 16. 21:47
 15/16 anonim ***** válasza:
Attól függ miről van szó. Egy barátnőm elég szabadon értelmezte ezt a dolgot, ő a pasimat vette kölcsön. Az egy 'kissé' zavart. De ha pl. egy tollat vagy bicajt könyvet kell kölcsönadni, az egyáltalán nem zavar.
2011. ápr. 17. 11:51
 16/16 anonim ***** válasza:

En inkabb csak bizonyos targyakra vagyok feltekeny.

Talan az zavar jobban amikor azok akik tudjak, hogy nem szivesen adom kolcson a dolgaimat megsem tartjak ezt tiszteletben. Pl van egy baratnom, akar hanyszor feljon hozzam mindig itt jon ra az h piszkalgassa kormet, vagy kifesse vagy levagja vagy csak egy pindurkat reszeljen belole, barmit csak csinalja. Pedig tudja jol h a szemelyes dolgaimat nem adom oda senkinek (foleg kisollo reszelo szerintem ez olyan alap dolog h mindenkinek megvan a sajatja es azt hasznalja) Mondjuk azota mar mindenbol vettem kettot es igy direkt van a vendegek szamara fenntartott keszlet. Egyszeruen az borit ki mikor nem egy letfontossagu dologra van szukseguk de azert megis elkerik. Jo persze egy esernyo + vastag pucsi ok azt megertem, ha hirtelen valtozik az ido tenleg szukseg van ra.

Viszont mikor mondjuk nekem van valamim es masik elkeri pedig tudjuk h nekem is kell akkor szerintem evidens h en hasznalom mivel az enyem. Most akkor adjam oda mindenkinek mindenem csak azert mert kell nekik. Azert ennek a sok keregetesnek is van mar egy olyan ciganykodos mufaja.

Szoval csak annyit akartam mondani, hogy nalam ez inkabb a masik hozzaallasatol fugg. Mindig megnezem kinek mit adjak e oda. Nem kell am itt azt hinni h onzo diszno vagyok. :)

20/L

2013. szept. 13. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!