Mit lehet tenni ilyenkor?
Figyelt kérdés
Ma belém kötött egy roma kisgyerek(kb. 12-13 éves) a 4-6-os villamoson, úgy jött oda hozzám, hogy "Mennyi az idő?". Mondtam neki, hogy nézze meg, ott a kijelző, az írja az időt. Aztán mondta, hogy "Mivan, nem mered elővenni a telefont?" és megkérdezte, hogy van-e pénzem. Mondtam neki, hogy nincs. Ezután elkezdett magyarazáni, hogy "Na jólvan, madár, megetesselek? Legközelebb találkozunk megetetlek." És leszállt a villamosról? Volt vele egy idősebb roma(kb. 17-20 éves), ő egy szót nem szólt. Az ilyen dolgokat hogyan lehet értelmesen lereagálni? Azt hiszem nem viszonyultam hozzá aggresszíven, pedig már azon a ponton voltam. hogy fejberúgom(nem vagyok agresszív típus). Hogy teheti meg egyáltalán, hogy ezt csinálja egy elég forgalmas helyen?2011. ápr. 14. 23:48
1/11 anonim válasza:
Mert primitiv bunkó állatok.Valószinüleg ezt látta a testvéreitől,az apjától,a haverjaitól.Sajnos nekik ez a természetes viselkedés-szemtelenkednek.DE ha valaki jól szájba veri a kis köcsögöt,az már rögtön diszkrimináció,meg fajgyüllölet a sok hülye részéről.Azt kellett volna,jól fejbe rúgni.
2/11 anonim válasza:
Nyomd ki a szemét hogy rohadna meg! De utálom az ilyen kis férgeket!
3/11 anonim válasza:
Pff...mellettem egyszer elsétált két 10-12 év körüli roma gyerek. Mikor mellettem voltak az egyik minden előjel nélkül pofon vágott :-o Nappal a nyílt utcán!
Most ha éppen kés van a kezében, akkor elvágja a torkomat vagy mi? Én reagáció nélkül továbbsétáltam, megjegyzem nem voltam több én sem 16-17-nél.
Sajnos bármit megtesznek :( Erre nevelik őket.
4/11 anonim válasza:
hát erre hogyan reagálni? nem nagyon lehet sajnos sehogy...
5/11 anonim válasza:
Vérlázító az egész! Amit tettél az adott helyzetben a legjobb volt. Pénzt adni, telefont elővenni tilos! A kis cigány azért kötöszködik és adott esetben kikapja a telódat, mert ő még nem bűntethető. A nagy védi és segíti és asszisztál a provokációhoz. A villamoson a tömeg is védi, mert egy felnőtt v nagyobb gyerek ütött meg egy kisebbet. Ehhez van eszük, meg úgy szaporodni, mint a patkányok! Egy normális magyar család meg nem mer bevállalni egy gyereket sem!
6/11 anonim válasza:
És ez a baj,hogy bíróságon vannak a debreceni roma tizedelők.Segíteni kellene őket nem elítélni!Lásd Hadház.Ottis hőbörögnek egyből ha nem hagyják őket rabolni.
7/11 anonim válasza:
Hát mást nagyon nem tudsz tenni, mint közönyös fapofával maximum azt mondani, hogy "sajnos nem tudom megmondani, mennyi az idő, mert nincs órám" és odébb menni.
8/11 anonim válasza:
Én leolvastam volna a kijelzőről neki, hadd örüljön.
9/11 anonim válasza:
szégyen. 06.25ös volt idáig a legjobb. az elöttem lévő is tetszik. vicces viszont ilyenkor úgyis tovább fog kötözködni.
sajna ez van. aztán senki se csodálkozzon ha jobbikra szavazok. most megvan a lehetősége a fidesznek a változtatásra mégiscsak a mellüket verik minden látszat intézkedésre
10/11 anonim válasza:
Én is leolvastam volna neki a kijelzőről, nem mondhatja, hogy bunkó vagyok! :) Telefonom, és pénzem persze "nincs", innentől kezdve meg mondjon akármit, verheti magát a földhöz, az is hidegen hagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!