Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit érdemes ilyenkor tenni?

Mit érdemes ilyenkor tenni?

Figyelt kérdés

Panelba,fölénk költözött egy család ,2 óvodás korú gyerekkel. Ezek reggeltől estig dörömbölnek,3 kereküznek,rohannak,üvöltve kergetőznek,dübörögnek,labdáznak,leejtenek dolgokat,időnként sikítanak,egyszóval zeng a lakásunk tőlük.Pihenni,tanulni egész nap nem lehet. Ez így megy hétköznap,szombaton,és vasárnap is. Ha valaki fölött pl járkáltak már fapapucsban ,kopogós cipőben napi 12 órán keresztül,na ez valami ahhoz hasonlatos .

Apukának szóltunk, a válasza : Mi nem zörgünk,kikérem magamnak,max a gyerekek játszanak ! Anyukának szóltunk ,az ő válasza : Hát én mit csináljak ?

Az én kérdésem ,hová fordulhatunk,hogy megint csend legyen ?

2011. máj. 7. 08:12
 1/1 anonim ***** válasza:

Hmm.. furcsa egy eset.

Szólj még egyszer apukának/anyukának, és ha újra ilyen választ kapsz, meséld el nekik, hogy megérted, hogy 2 gyerkőcük van, de attól ti még alattuk laktok, és minden rezgésüket halljátok. És igenis az ő feladatuk, hogy lecsitítsák a gyermeküket! Ha megint arrogáns választ adnak, oktasd ki őket egy kicsit. Neked is jár a pihenés.

Ha ez sem válik be, akkor esetleg közös képviselő? Nem tudom, hogy működik ez, de szerintem van a panelnak egy olyan embere, aki ilyenekkel foglalkozik, nem?

2011. máj. 17. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!