Ilyenkor mit lehet tenni?
Próbálok rövid lenni.
Tehát a "legjobb" barátnőmmel megromlott a kapcsolatunk. Sok gond közbejött, alig beszéltünk, kezdtünk külön bulizni, elkezdett egy másik csajjal lógni, ezért én teljesen elvoltam felejtve. Később jött az hogy kibeszélt a hátam mögött, fejeket vágott. Én ezek miatt, csak a barátommal, és a közös haverjainkkal voltam akik csak fiúk. Eleinte nagyon jó volt, hogy legalább ők megértenek, de egyre jobban hiányoznak a csajok, amikor együtt buliztunk, hülyéskedtünk, meg ezek a tipikus csajos dolgok. Pár hete odajött hozzám vagy 7 lány hogy látják, mennyire ki vagyok mostanában, látják mit művel velem barátnőm, de rájuk számíthatok bármi van. Nagyon örültem, hogy még is vannak ilyen jó barátnőim. Aztán teltek a napok, visszaváltozott minden, mindenkinek meg volt a kis társasága, én meg szinte egyedül. Tegnap már nem bírtam, kitört belőlem a sírás teljesen összeomlottam, nem tudtam mit tegyek. Egyedül a "legjobb" barátnőm volt velem megértő, elmondtam neki hogy próbálok mindenkivel jóban lenni, de egyszerűen nem megy, nekem már nincs ilyen csajos társaságom. Erre mondta hogy ő ugyanúgy velem van mint eddig, számíthatok rá. Nagyon jól esett, utána egész nap elvoltunk, rögtön meghívtam bulizni is. Aztán ma megint semmi. Egyszerűen ki vagyok. Mit tehetnék még?? Járt valaki így? Nagyon elvagyok keseredve :( (ha valami kérdés van még szívesen válaszolok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!