Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Milyen jogon akarja dolgozatír...

Milyen jogon akarja dolgozatírás közben a padtársam, hogy segítsek neki? Mit lehet ilyenkor tenni?

Figyelt kérdés

Sosem tanul semmit. Van, hogy én sem, de akkor legalább óra előtt átolvasgatom, órán figyelek, így ragad rám annyi, hogy egy négyesre mindig meg tudom írni. Ő ír kb. 1 sort (vagy még annyit sem), aztán hozzám fordul, hogy segítsek neki. Azt szoktam mondani, nem tudom az ő kérdését (mert más csoportban vagyunk - A, B), aztán ilyenkor háborog...

Szerintem kaparja ki magának a gesztenyét!

2010. dec. 4. 17:29
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
31%

1. Mondd ezt meg neki

2. Ha már kész vagy a dolgozatoddal, szerintem nem olyan rohadt nagy dolog neki segíteni egy kicsit...

2010. dec. 4. 17:55
 2/15 anonim ***** válasza:
*segíteni neki
2010. dec. 4. 17:56
 3/15 A kérdező kommentje:

Mondtam neki, de nem képes felfogni.

Szerintem pedig igenis nagy dolog, mivel fennáll a lebukás veszélye, és akkor a tanár rám lenne dühös. Másrészt vizsgán sem fogok tudni segíteni. Szerintem mindenki a saját sorsának a kovácsa.

2010. dec. 4. 18:01
 4/15 anonim ***** válasza:
0%
Hát elég önző vagy, de részben igazad van.
2010. dec. 4. 18:06
 5/15 A kérdező kommentje:
Annyira vagyok önző, amennyire szükséges. Ha én meg tudom tanulni, ő is képes rá.
2010. dec. 4. 18:08
 6/15 anonim ***** válasza:
66%

Neked van igazad. Én rendesen tanulok, és baromira idegesít, hogy az osztályom nagy része tojik rá, nem figyel oda, nem jegyzetel, röhögnek, hülyéskednek órán, de dogánál meg, jaj segíts máááááár...

21/L

2010. dec. 4. 18:10
 7/15 anonim ***** válasza:

Nekem is volt egy ilyen padtársam, de elültem mellőle. Nem egyszer fordult vele elő, hogy elvárta volna, hogy a cikázó tanár mellett én még lediktáljam neki a féloldalas kifejtős kérdést.

Azóta olyan mellett ülök aki ugyan nem a legjobb tanuló, de minden órára rendszeresen tanul és azért emlékeket könnyebb előhozni és így segíteni, mint a nagy semmiből bármit elmagyarázni....

2010. dec. 4. 18:13
 8/15 anonim ***** válasza:

"szerintem nem olyan rohadt nagy dolog neki segíteni egy kicsit."

És ha a tanár ezért megbünteti a segítőt? Mert ez csalás ha nem tudnád! És majd munkahelyen is megkéri a másikat hogy végezze már el a munkáját, de a pénzt felveszi? Ez nem segítés, hanem csalás!

2010. dec. 4. 18:20
 9/15 Deus88 ***** válasza:

Szerintem segíthet c neki mert nem nagy dolog max jobban odafigyelsz a súgásnál és nem minden áron fogsz súgni.

És ha nem akarsz segitenni akkor bár tegyél úgy mind ha megpróbálnád :D

2010. dec. 4. 18:22
 10/15 anonim ***** válasza:
Az ilyet én is utálom. Az én hülye padtársam elvárta, h mikor elültették mellőlem doga írás elött, h súgjam neki a másik padsorba. Vagy 10 percet elbaszta vele a dogaidőmből, ezért én nem bírtam befejezni, neki meg 3-as lett a dogája, de csak mert sokpontos kérdést súgtam le neki. Erre mikor melette ültem egyik dogánál, s nézni akarok róla vmit, akkor is direkt úgy fordította a lapot, h ne lássam. Azóta se segítek neki semmit, rohadjon meg ott ahol van.
2010. dec. 4. 18:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!