Az őrületbe kerget! Mit lehet ilyenkor tenni?
Nekem is volt alti 3.tol egesz kb. 21eves korunkig, sulve folve 1utt voltunk. A szuleink vicceltek hogy oreglanyok maradunk. Aztan neki jott a barat, majd ferj es a gyerek, ez a vilag meg nekem tok idegen (igy 34 korul meg mindig ferj, gyerek nelkul boldogan) es eltavolodtunk egymastol. Valtozott o is, meg en is. Probaltuk hogy mukodtessuk, de nem ment. Ami meg nem megy, azt nem szabad eroltetni.
Jol szolt az elozo, vagy fogadd el ilyennek, vagy szepen lassan epitsd le a kapcsolatot. Keress masokat, akiknek hasonlo az erdeklodesuk es az alkohol szintjuk ;)
Szerintem itt arról van szó, hogy megváltoztatok, felnőttetek és már nem vagytok olyan egyformák, mint régen. Velem is ez volt anno gimiben. Az első 3 évben volt egy társaság, ami a visszafogottabb csajokból állt, én is ide tartoztam, aztán változtam, elkezdtem nőiesebben öltözni, a fiúk is észrevettek, naygszájúbb, nyitottabb lettem és már nem éreztem magam olyan jól velük, valahogy azt éreztem, hogy kilógók közülük. Akkor egyszercsak úgy szépen fokozatosan átcsapódtam a vagányabb csajok bandájához, de ott meg valahogy nem voltam elég vagány. Szóval végül egyedül maradtam. Most az egyetemen, melóhelyen új barátaim vannak, akik közt megtaláltam a helyem, vannak itt vagányabbak és visszahúzódóbbak is, de vegyes a társaság és én is jól érzem magam velük. A gimiben még klikkek vannak, a avaló életben viszont sokszor teljesen vegyes társaságok alakulnak ki és ott majd te is hamarabb találsz neked megfelelőt.
Ha a barátnőd viselkedése nem tetszik hanyagold, aztán ha észbekap fogadd vissza. De lehet, hogy már soha nem lesz ugyanaz minden mint volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!