Mi az az "emo"-s? Mit takar? Milyen zenét, milyen
öltözködést?
Figyelt kérdés
Sokszor találkozom ezen az oldalon ezzel a fogalommal, és nem tudom mi ez, valószínű, mert már házas és családanya vagyok, és nem igazán követem a trendeket. Csak kíváncsi vagyok rá.
Tokio Hotel rock! ha-ha-ha bassz/s sírok a röhögéstől. Megint a rockerpalánta vagyok. Figyelj, lehet hogy a TH-t nem ismeritek el, mint emot, ezt én megértem, de nem kéne rock kategóriába sorolni. a Goth meg tényleg egy emo előtt létező stílus volt, ők nem emok, hanem gothok. Nekem tényleg nincs bajom veletek de utána kéne nézni mások stílusának is mielőtt a paparoachra azt mondod hogy r'n'b. Én igaz. hogy nem szeretem pl. Rihannát de azért utánanézek mielőtt azt mondom rá hogy mittomén jazz. Nem hallgatom meg, csak nem myvipelésre szentelem az összes net időmet, és a saját stílusom hosszadalmas tanulmányozásával.
2009. márc. 1. 18:16
12/32 anonim válasza:
az EMO-k nem vagdossák az ereiket /azt a pózerek csinálják/
a Tokio Hotel nem EMO zenekar az rock.
amúgy az EMO-k általába sok karkötőt hordanak /lányok/
fekete felsőt halálfejekkel X-ekkel meg ilyesmi
van piercingjük általába
EMO színek lila fekete rózsaszín keverve halálfejes cuccok...
haj általába feketére festett lila vagy rózsaszín melírrel vagy melírcsíkokkal szembe fésült haj... kb.ennyi
remélem hogy tudtam segíteni
2009. márc. 1. 18:20
13/32 anonim válasza:
Bocsánat minden rockertől, lehet h a TH mégse rock :D De nem is emo (nézzetek Tom-ra!! Rapper, nem emo!!!) mondjuk ilyen alapon rájöhettem volna h nem rock együttes xD mindegy sry <3
2009. márc. 1. 18:23
14/32 anonim válasza:
eldöntöm a vitat, Nemetorszagban elek, a varosunk tele vannak emo-sokkal, es szerintük, illetve maga az együttes szerint is a TH az emo stilust kepviseli... mivel nemet együttes, es itt ugy tartjak öket szamon, meg ök is magukat, ezert fogadjuk el. Ettöl meg nem kell minden emosnak szeretni öket, en sem szeretek minden r'n'b, es disco zenet, pedig alapvetöen ezeket hallgatom.... es kezdem ugy erezni, hogy akik kivülröl nezik az emo-sokat, azok jobban latjak öket, mint akik annak valljak magukat...
2009. márc. 1. 18:30
15/32 anonim válasza:
Egyezzünk meg abban: Németországban emonak számít de Magyarországon nem :) Itt az AFC a nyerő!! :D
2009. márc. 1. 18:35
16/32 anonim válasza:
És most kapaszkodj meg: az emo irányzat (ejtsd helyesen: "imó") a nyolcvanas években alakult ki a hardcore punk egyik alstílusaként, aztán az évek során néhány populárisabb punk elemet is magába olvasztott, sőt a kilencvenes években néhány indie rockos elemet is. A két évtizedben még kevesek vallották maguknak ezt a stílust, viszont a "mainstream emo" megalakulását 2000-re datálják.
Egyébként az ősemósok az Egyesült Államokban valóban "divatemósoknak" nevezik a stílust képviselő mostani generációt.
2009. márc. 1. 19:12
17/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2009. márc. 1. 20:05
18/32 anonim válasza:
17:55
Hogy mered a goth stílushoz hasonlítani az emót? A goth stílus sokkal régebb óta létezik, és még tartalma is van, és nem a szánalmas emo egyik alstílusa.
Előzőhöz: "A szülők nyugodjanak meg, a dolog évezredek sablonja szerint lecseng néhány év alatt, és csak a szokásos mennyiségű k*rva, bűnöző és öngyilkos termelődik majd ki. Nem is a szlengről van szó, a Mechanikus narancs óta ismert a téma."
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!