Miért szeretik egyesek hangosan bömböltetni az autójukban a zenét? Feltűnési viszketegség?
"2011-ben menő már mindenre azt mondani hogy feltűnési viszketegség ? Te még biztosan sosem hallgattad hangosan a zenét a kocsidban.. hát én szoktam, és ha épp rádióban megyegy Punnany Massif szám, akkor még két utcával lejjebb is lehet hogy hallják, mert szeretem és pont lesz*rom hogy más mit gondol erről :D "
Így van, sosem szoktam, eltaláltad :D
Gratulálok, nagyon eszes vagy, kisfiam :)
De miért is fontos, h két utcával arrébb is hallják? Csak nem élvezed,ha megbámulnak? Mert nem nagyon hiszem el,h élvezed,h annyira hangosan hallgatod.
"hát én szoktam, és ha épp rádióban megyegy Punnany Massif szám, akkor még két utcával lejjebb is lehet hogy hallják, mert szeretem és pont lesz*rom hogy más mit gondol erről :D"
Nagyon nagy jellem lehetsz, ha ennyire érdekel az előzékenység és az illem...
"És most elképzelem a 30 éves fejeteket Kisfiam.... jézusom. Ha valaki hangosan akarja hallgatni a zenét akkor had hallgassa már, ti meg csak gondoljátok azt hogy feltűnési viszketegség.."
30 éves, aha, jól van. Így van, ha vki hangosan akarja hallgatni, akkor hallgassa, és ne foglalkozzon azzal,h mást ez zavar, értem :D Majd kipróbáljuk, a szomszédodban majd hangosan bömböltetem a zenét, és meglátjuk, zavarni fog-e. Istenem, nálad is aztán tombol az intelligencia :D
"Szerintem nem azért, hogy két utcával arreébb is hallják, hanem azért, mert szeretik azt a dalt. Ha rádióban megy a kedvenc számod, te nem hangositod fel? :D"
De, de
1. otthon vagyok, nem közterületen
2. nem annyira, hogy "két utcával arrébb is hallják"
Én pl. van olyan szám, amitől hülyét kapnék, ha hallgatnom kéne, mert utálom. És ez esetben nem bunkóság, hogy mindenkinek az ő szarságát kell hallgatnia, csak mert ő szereti? Ha jól tudom, erre találták ki a csendháborítást.
És nem vagyok 30 éves, csak 19.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!