Már vagy 3-4 hónapja nem tudom eldönteni, emo vagy discos legyek! Mind2 nagyon közel áll hozzám. (és emonál előre írom, nem vagyok poser! ) H tudnám eldönteni? És miért van ez velem?
Tényleg szépen megfogalmazta az első hozzászóló.
Én kicsit drasztikusabban fogalmaznék, ha lehet.
Mondd, őszintén, nincs nagyobb probléma az életedben?
Emberek ezrei halnak nap, mint nap éhen, százezrek alszanak a szabad ég alatt, milliók betegszenek meg maláriában, AIDS-ben, és egyéb betegségekben és még folytathatnám a sort.
Neked meg az a legnagyobb problémád, hogy emós vagy discós legyél???
Hát ki nem sz@rja le, hogy mi leszel?!
Ha egy kötél végén lógó hulla lennél, az sem érdekelne senkit, elhiheted!
Nézz már körül ember a világban, bammeg!
De most komolyan, elhiszem, hogy fiatal vagy, meg minden. De a mai fiatalságban tényleg ilyen sok degenerált nyomorék van??? :S
És egy másik topikban meg ők szidják az időseket. Hihetetlen. :S
Nézd már meg ezt a kibeb@szott videót, utána gondolkodj el életed nagy problémáján, te szerencsétlen!
Istenem ezek a problémák.. hát ezen behaltam, b@sszki, nem tudja eldönteni, diszkós vagy emós legyen-e. ez a korral jár mentőszöveget mellőzük, ugyanis normális tininek eszébe se jut ilyesmin agyalni, azt az irányt követi, ahova a szíve húzza.
azért van ez veled, mert fogalmad sincs, jó dolgodban mit kezdj magaddal. azt ajánlom, hogy az ezen való töprengésre fordított energiádat fektesd valami hasznos dologba, pl művelődj, olvass, sportolj.
Az első hozzászólónak köszönöm a válaszát! Tényleg így van, majd kiderül később..
A másodikhoz meg inkább nem szólok semmit... Deh mégis!! Azért nem kéne még lebaszni, mert nem tok mit kezdeni azokkal, akiknek rossz a helyzetük, nem én szúrtam el nekik úgy tom!! És, h degenerált nyomorék vagyok?? Miért is?? Mert nemtom, h mit kezdjek, és ne foglakozzak magammal, inkább azokkal foglalkozzak, akiknek nemtok segíteni? Akk. miért írtál, ha nem is tudsz normálisan válaszolni rá?? Pff.. és még Én vagyok degenerált nyomorék?? Nemtom ki beszél (ír)...
"Azért nem kéne még lebaszni, mert nem tok mit kezdeni azokkal, akiknek rossz a helyzetük"
Akkor lehet, hogy ideje lenne inkáb azon elgondolkodnod. Mert segíteni te is tudsz ... tudnál. (Persze könnyebb kibúvót találni, meg ráfogni, hogy nem tudsz mit kezdeni vele.)
Persze felőlem lehetsz emós is meg discós is. Magasról teszek rá. Valahogy nagyon nem lepett meg, hogy ilyen kérdés is felmerül egyesek "agyában". :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!