Nagyon unom már, hogy ennyi levelet kapok és nem tudom eldönteni, kivel találkozzak?
Ez most nem dicsekvés.Komolyan.
Társkeresőkön vagyok fent és annyi de annyi levél jön,hogy az is egy csomó idő, mire minden pasinak leírom,ugyanazt, hogy ki vagyok, mivel foglalkozom blabla...és akkor még nem is találkoztam eggyel sem! Tanulok,dolgozom,pont azért akartam igy ismerkedni,mert nem sok a szabadidőm. De ha minddel találkozni akarnék,aki tetszik,egy élet nem lenne elég! Hogyan szűrjek? Már idegesít hogy egy csomóan randizni akarnak és nem gyözöm tologatni a dolgot mert nincs rá időm! Pedig vágynék egy ölelő karra időnként.
27/L
A legszimpatikusabbal találkozz. Én is így döntöttem, és 4 éve együtt vagyunk.
Értelmesen írt, normális dolgokról, kedves volt, udvarias.
1. A magadról szóló bemutatkozó levelet miért nem készíted el sablonként? Aztán már csak szerkeszted adott levélnek megfelelően.
2. Készíts "szűrőt", ami a saját pasi-ízléseden alapul. Így kapásból csökkentheted a jelentkezőket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!