Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Jártatok már úgy, hogy lek*rva...

Jártatok már úgy, hogy lek*rvaanyáztak ok nélkül az utcán?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 7. 14:32
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
ez ugyanolyan mint mikor leh*lyeb*zizzák,leh*lyegyerekeznek valakit kinézet alapján.
2011. ápr. 7. 15:42
 12/23 anonim ***** válasza:

"Ilyet senki sem mond ok nélkül. Lehet, hogy te nem érezted magad hibásnak, de biztosan nem csak úgy eszébe jutott, hogy "na beszólok má ennek a pasasnak, úgysincs jobb dolgom"

van oka, mégpedig hogy egy büdös bunkó az ilyen.

2011. ápr. 7. 15:47
 13/23 anonim ***** válasza:

Egy retkes cigany mondta egyszer a utcankban,hogy k. anyad

. Hat nem volt szerencseje,mert otthon volt a batyam, kihivtam a ciganyt leszedte a bicajrol.. a tobbit mar tudjatok.

2011. ápr. 7. 15:48
 14/23 anonim ***** válasza:

Dehogy nem mond ok nélkül. Amilyen sok gyökér van manapság az utcán nem kell meglepődni semmin.

Velem még ilyen nem történt. Vagy nem hallottam meg.

Egyszer egy kis kölök elment mellettem és beszólt, hogy szívjam ki a ge.cijét. Agyam eldobtam. Kb. 8 éves volt. Én meg 19. Megálltam, megfordultam és elindultam felé.Meg akartam pofozni. Ő meg elrohant.

2011. ápr. 7. 15:50
 15/23 A kérdező kommentje:
Erről beszélek én is, a 8 éves példája egész jó.De amúgy volt egy szomszédom akinek a fia a saját anyját k*urvaa*nyázta le és barátai se voltak.Ahogy kapott egy havert akivel kint ültek egy padon, ahogy elmentem mellette egyből elkezdett mocskolni.Én meg sajnos soha nem mondok semmit, mert túl jól neveltek és a nevelés mélyen van.
2011. ápr. 7. 15:56
 16/23 anonim ***** válasza:

TE JÓ ÉG!!! Tényleg ilyen dolgok történnek? Én amikor gyerek voltam (pedig nem vagyok olyan hűű de öreg a 39 évemmel) Mi nem is mertünk így beszélni idegenekkel.

Emlékszem amikor 15 évesen Egerben voltunk és egy buliban a helyi srácok megkérdezték,hogy "Ti pestiek vagytok?" Erre az egyik haver beszólt hogy "AHÁ hogy pöstiek" Úgy megverték mint szódás a lovát..Pedig még nem is anyázott..Tényleg ennyire durva lett a helyzet??(nem Magyarországon élek,ezért nem tudom)

2011. ápr. 7. 16:01
 17/23 anonim ***** válasza:
Velem előfordult már ilyesmi. Sajnos vannak ilyen iskolázatlan, bunkó emberek, és nem is feltétlenül cigány. Szerintem legjobb semmit se visszaszólni, mert ezeknek az csak olaj a tűzre és még képes ököllel nekedmenni...
2011. ápr. 7. 16:02
 18/23 A kérdező kommentje:
Jó de miért teszik?Azonkivül, hogy bunkók.Nem bánnám, ha egy pszihológus leirná nekem egy ilyen alak mentalitását.
2011. ápr. 7. 16:06
 19/23 anonim ***** válasza:
Negatívak.
2011. ápr. 7. 16:34
 20/23 anonim ***** válasza:
Az ilyet nem kell szó nélkül hagyni, meg kell verni mert, ha senki se szól vissza azt hiszi bárkinek beszólhat büntetlenül és az ilyenekből lesznek a bűnözők
2011. ápr. 8. 13:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!