Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Jártatok már úgy, hogy lek*rva...

Jártatok már úgy, hogy lek*rvaanyáztak ok nélkül az utcán?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 7. 14:32
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%

Igen ,egy nyomorult cigány volt akit utána rendesen meg is agyaltam.

20/f

2011. ápr. 7. 14:39
 2/23 A kérdező kommentje:
Fehérember szólt már be ilyet?Én buszmegálló elött mentem el és egy nálam legalább 8 évvel fiatalabb mondott ilyet,túl ledöbbentem, hogy mondjak valamit, mentem tovább...
2011. ápr. 7. 14:42
 3/23 anonim ***** válasza:
Ilyenkor azt kell mondani hogy annak az anyja k*rva akit nem neveltek meg.
2011. ápr. 7. 14:45
 4/23 anonim ***** válasza:
100%
kúrv@ztak már le csak úgy, kis cigány gyerekek. Olyan is volt, hogy a fenekemre csaptak az úton, amikor elmentem mellettük, ezért kell majdnem fél órával korábban indulnom reggelente dolgozni, hogy nehogy szembetalálkozzam velük. Magyarral még nem volt ilyen kellemetlen tapasztalatom.
2011. ápr. 7. 14:46
 5/23 A kérdező kommentje:
Hát nem cigányokról beszélek, hanem magyarokról.
2011. ápr. 7. 14:51
 6/23 anonim ***** válasza:
Engem is csak valami vén csöves öregasszony. Meg volt egyszer egy fehér öregebb nő is, aki ott lakott a házban de az nem volt normális, mindig magában beszélt (általában csúnyán)... De így fiatalabbak, csak úgy, még nem.
2011. ápr. 7. 15:00
 7/23 A kérdező kommentje:
Akkor én vagyok balszerencsés.Ha cigány mondaná még meg se hallanám.De ilyenek,hogy utcán nappal ilyet mondjon valaki...tehát még egy sörözöbe megértem, hogy belékötnek akárkibe, de ez már tulzás.Ennyit változott a világ, hogy bárhol bármit utánnad kiáltanak?!
2011. ápr. 7. 15:12
 8/23 anonim ***** válasza:
2011. ápr. 7. 15:29
 9/23 anonim ***** válasza:
0%
Ilyet senki sem mond ok nélkül. Lehet, hogy te nem érezted magad hibásnak, de biztosan nem csak úgy eszébe jutott, hogy "na beszólok má ennek a pasasnak, úgysincs jobb dolgom"
2011. ápr. 7. 15:30
 10/23 A kérdező kommentje:

jó a video...nem adok én okot senkinek erre, hogy ilyet mondjanak.

1. soha nem szóltam be senkinek

2.nagyon civilizált vagyok

3.életemben nem láttam a fickót

2011. ápr. 7. 15:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!