Jártatok már úgy, hogy lek*rvaanyáztak ok nélkül az utcán?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 7. 14:32
1/23 anonim válasza:
Igen ,egy nyomorult cigány volt akit utána rendesen meg is agyaltam.
20/f
2/23 A kérdező kommentje:
Fehérember szólt már be ilyet?Én buszmegálló elött mentem el és egy nálam legalább 8 évvel fiatalabb mondott ilyet,túl ledöbbentem, hogy mondjak valamit, mentem tovább...
2011. ápr. 7. 14:42
3/23 anonim válasza:
Ilyenkor azt kell mondani hogy annak az anyja k*rva akit nem neveltek meg.
4/23 anonim válasza:
kúrv@ztak már le csak úgy, kis cigány gyerekek. Olyan is volt, hogy a fenekemre csaptak az úton, amikor elmentem mellettük, ezért kell majdnem fél órával korábban indulnom reggelente dolgozni, hogy nehogy szembetalálkozzam velük. Magyarral még nem volt ilyen kellemetlen tapasztalatom.
5/23 A kérdező kommentje:
Hát nem cigányokról beszélek, hanem magyarokról.
2011. ápr. 7. 14:51
6/23 anonim válasza:
Engem is csak valami vén csöves öregasszony. Meg volt egyszer egy fehér öregebb nő is, aki ott lakott a házban de az nem volt normális, mindig magában beszélt (általában csúnyán)... De így fiatalabbak, csak úgy, még nem.
7/23 A kérdező kommentje:
Akkor én vagyok balszerencsés.Ha cigány mondaná még meg se hallanám.De ilyenek,hogy utcán nappal ilyet mondjon valaki...tehát még egy sörözöbe megértem, hogy belékötnek akárkibe, de ez már tulzás.Ennyit változott a világ, hogy bárhol bármit utánnad kiáltanak?!
2011. ápr. 7. 15:12
8/23 anonim válasza:
9/23 anonim válasza:
Ilyet senki sem mond ok nélkül. Lehet, hogy te nem érezted magad hibásnak, de biztosan nem csak úgy eszébe jutott, hogy "na beszólok má ennek a pasasnak, úgysincs jobb dolgom"
10/23 A kérdező kommentje:
jó a video...nem adok én okot senkinek erre, hogy ilyet mondjanak.
1. soha nem szóltam be senkinek
2.nagyon civilizált vagyok
3.életemben nem láttam a fickót
2011. ápr. 7. 15:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!