Voltam egy táborban. Sokan kínáltak piával, és azt mondták hogy igyak igyak. Nem lessz belôle bántodásom. ôk ittak én meg kimaradtam az egész bulibol. Jol tettem? L/13
Figyelt kérdés
2011. márc. 24. 21:03
21/22 anonim válasza:
Csak akkor ciki ez ha te úgy érzed. Egyszerűen mosolyogva azt mondod, hogy nem kérsz és kész. Ha meg majd szeretnél akkor kérsz. Nagyon jól tetted, mert magadra kell hallgatnod, mi van ha legközelebb mindenki füvezni fog, utána meg kútba ugrani, na jó mondjuk bungi jumpingolni arra sem hagynád magad rábeszélni csak mert mások is azt csinálják.
22/22 anonim válasza:
14 éves koromban volt nálunk egy hasonló eset osztálykiránduláson. Na persze a többség piázott este, én meg nem akartam. Megmondom őszintén, nem azért, mert jajj pia így meg úgy, hanem egyszerűen nem akartam balhét, nem is értettem, mi a fenére jó ez. És tényleg lett is balhé, mert észrevette az osztályfőnök, aztán persze akik ittak, kapták is az osztályfőnökit. Na nekem meg az nem hiányzott, a szüleim asszem nem dicsértek volna meg érte.
Ha valaki annyira inni akar, az tegye meg privátban, de nem értem, minek kell minden eseménynek arról szólnia, hogy be kell rúgni. Pláne úgy, hogy egy táborban, kiránduláson ez nyilván valóan tilos is, és csak a gond van belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!