Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Voltam egy táborban. Sokan...

Voltam egy táborban. Sokan kínáltak piával, és azt mondták hogy igyak igyak. Nem lessz belôle bántodásom. ôk ittak én meg kimaradtam az egész bulibol. Jol tettem? L/13

Figyelt kérdés
2011. márc. 24. 21:03
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
:) kôszi!
2011. márc. 24. 21:12
 12/22 anonim ***** válasza:
Volt mikor én is úgy gondolkoztam, hogy undorító rossz dolog meg hülyeség megrészegedni, sőt a végtelenségig piaellenes voltam, majd jött egy időszak amikor minden szombat este hulla részeg voltam, most meg megint két éve, hogy csak ritka alkalmakkor iszok pár pohárral. Szóval az a lényeg,hogy amit teszel úgy tedd, hogy se az egészséged se a lelkiismereted ne bánja.
2011. márc. 24. 21:15
 13/22 A kérdező kommentje:
hát igen! :D
2011. márc. 24. 21:16
 14/22 anonim ***** válasza:
Durva, hogy meddig fajul a világ, én most 19 évesen nem vetem meg az alkoholt egy-egy buliban (persze csak normális mértékkel), de 13 éves koromban nálunk még szó se volt ilyenről, igen, jól tetted!
2011. márc. 24. 21:19
 15/22 A kérdező kommentje:
kérdezték hogy hány éves vagyok.. mondom 13.. ôk meg rôhôgve mondták "én már ilyenkor elkezdtem alkoholizálni" ...
2011. márc. 24. 21:22
 16/22 anonim ***** válasza:

Nem tudom, a többiek honnan származnak, én 22 vagyok, és nálunk is ment a piálás már ennyi idősen. Vagy legalábbis próbálkoztunk.

Speciel én egyszer próbáltam és annyira rosszl lettem az alkoholtól, hogy azóta sem bírok ránézni, főleg a töményekre, viszont lenézni akkor sem kéne a többieket.

Ha úgy fognád fel, hogy ők isznak, te nem, de együtt buliztok, akkor te is jól érezhetnéd magad.

2011. márc. 24. 21:23
 17/22 anonim ***** válasza:

Jól tetted. Örülj neki, hogy fel merted vállalni önmagadat, nem engedtél a birkaszellemnek. Aki meg le akar itatni az szégyellje magát.

Amúgy szánandónak tartom azt aki képtelen jól érezni magát pia nélkül.

2011. márc. 24. 21:28
 18/22 A kérdező kommentje:
neeem .. ellenkezôleg :) NAGYON JOL BULIZTAM PIA NéLKUL!
2011. márc. 24. 21:32
 19/22 anonim ***** válasza:

Várd meg, amíg berúgnak, baromi nagy lesz a szájuk, és kezdj el velük fogadni (pénzért) hülyeségeket. Persze vasald is be. Aztán reggel, amikor felkelnek, és hiányzik a pénzük, akkor kérdezd meg, szép csendben, hogy ki is a lúzer? :)

(Saját tapasztalat, szilveszter: biliárdon csak akkor éjjel majdnem 50ezeret nyertünk unokatestvéremmel: csak mi voltunk józanok. Az az év is jól kezdődött :P )

2011. márc. 24. 21:41
 20/22 anonim ***** válasza:
Ha pia nélkül is jól érzed magad nehogy igyál CSAK azért mert a többiek is isznak. Ez hülyeség. bulizni azért jár mindenki h jól érezze magát, csak sokszor a kevés pia keresztbe tesz ennek a tervnek, és jó buli helyett lesz 1 ütős bulid, amire nem fogsz emlékezni, és a saját hányadékod fog beteríteni xD 15-16 évesen már belefér h az ember megiszik 3-4 sört, de 13 évesen ritka nagy NYOMORÉKSÁG full részegre inni magad. de okos vagy h nem mentél bele :)
2011. márc. 24. 21:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!