Voltam egy táborban. Sokan kínáltak piával, és azt mondták hogy igyak igyak. Nem lessz belôle bántodásom. ôk ittak én meg kimaradtam az egész bulibol. Jol tettem? L/13
Nem tudom, a többiek honnan származnak, én 22 vagyok, és nálunk is ment a piálás már ennyi idősen. Vagy legalábbis próbálkoztunk.
Speciel én egyszer próbáltam és annyira rosszl lettem az alkoholtól, hogy azóta sem bírok ránézni, főleg a töményekre, viszont lenézni akkor sem kéne a többieket.
Ha úgy fognád fel, hogy ők isznak, te nem, de együtt buliztok, akkor te is jól érezhetnéd magad.
Jól tetted. Örülj neki, hogy fel merted vállalni önmagadat, nem engedtél a birkaszellemnek. Aki meg le akar itatni az szégyellje magát.
Amúgy szánandónak tartom azt aki képtelen jól érezni magát pia nélkül.
Várd meg, amíg berúgnak, baromi nagy lesz a szájuk, és kezdj el velük fogadni (pénzért) hülyeségeket. Persze vasald is be. Aztán reggel, amikor felkelnek, és hiányzik a pénzük, akkor kérdezd meg, szép csendben, hogy ki is a lúzer? :)
(Saját tapasztalat, szilveszter: biliárdon csak akkor éjjel majdnem 50ezeret nyertünk unokatestvéremmel: csak mi voltunk józanok. Az az év is jól kezdődött :P )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!