Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kimaradtam valamiből? :S
Hát ne legyél antiszoc, ez az első, nyiss az emberek felé.
Ha a középsuliba semmi esély, hogy újra barátokat szerezz, járj valamilyen szakkörre, edzésre, és aztán 2 év múlva egyetem, tiszta lappal indulhatsz, csak élj a lehetőséggel, és tényleg barátkozz. De mindenképpen tenned kell ez ellen, mert elég rossz érzés lesz felnőttként ( lásd. előttem válaszoló, aki szintén nem annyira idős, neki is lehetnek simán még barátai)
Kimaradtál-e valamiből? Hát persze. Pótolni tudod-e? Nem. Viszont ne hidd azt, hogy mások tökéletesen vezetik az életüket és nem maradnak ki semmiből.
Sose arra figyelj, hogy miből maradsz ki, mert akkor azokat is kihagyod, amiknek a része vagy/voltál. 17 évesen egyébként még előtted áll az élet összes fontosabb döntése, pillanata. 5-6 év múlva csak röhögni fogsz azon, hogy most aggódtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!