Hová fajult ez a világ?
"Az emberek felszínesek"
Ha minden ember felszínes, akkor a felszínes szónak nincs értelme (nincs tartalma egy olyan jelzőnek, ami mindenre igaz).
"hogy lehet így normálisan élni?"
A normálisnak az a jelentése, hogy a bevett, a megszokott, az elfogadott, az átlagos. Ha az emberek általában felszínesek, akkor pl. a felszínesség a normális.
A kérdésedre összességében az a válasz, hogy gondolom, most olyan 14-15 éves lehetsz, de 5-6 év múlva már felnőtt leszel és nem lesz időd efféle gondolatokra.
Sosem értettem azokat, akik jajonganak a világ milyenségéért és a fejüket fogva sápítoznak, hogy az emberek kétszínűek, és úgy egyáltalán, lesüllyedt az egész társadalom.
Szerintem meg nem - én szeretem ezt a világot és szeretem az embereket. Keresem a jót és mindig rátalálok. Mindig mindenhol, csak türelem kell hozzá, semmi más. Az élet nem fekete-fehér, és csak azok látják végtelenül rossznak és romlottnak ezt a világot, akik nem is keresnek benne mást, csupán legyintve elfogadják, hogy ez van.
Nekem sikerült felfedeznem a világon jelenlévő jót, és én magam is próbálok változtatni. Másnak is sikerülne, ha akarná...
"Bezzeg az en idomben..."
999 FF
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!