Vajon mennyire fajult el a mai világ? Mágneses lopásgátló van a másfél kilós TG sajton!
Most mi mutatja számodra ezt az "elfajultságot2?
1. Hogy már sajtot is lopnak? Ez régebben is így volt.
2. Hogy lopásgátlót tesznek a legtöbb termékre? Valószínűleg megéri; főleg ha sokat visznek belőle.
Igen, hát ez elég vicces, lassan a kifliben is lesz egy mágnesszál belesütve :-)
Na egy újabb magyar gyöngy ... ilyen idiótaságot te más országban nem találsz .. vajh miért? ...
És akkor jön a cirkusz a kijáratnál, hogy apénztáros nem tud róla meg nem vette észre, te se vetted észre, becsipogsz, és akkor lassan már minden második embernél becsipog az a rohadt kapu, és elmegy fél óra, amíg ott szórakoznak, bár nekem már nagyon elegem van belőle. Múltkor egy nem is drága nadrágot vettem, úgy képzeld el, kb 3/4 órát ott szórakoztunk, mert mindegyik zsebében volt elrejtve egy ilyen kis mágneshülyeség, akkor azon túlmenően a szárára is belülről volt ráragasztva, na mondom ez nem igaz. Legközelebb nem fog érdekelni már, és egyszerűen tovább megyek ha becsipog, hát van a francnak ideje erre várni, hogy az idióta ott átnézze amit vásároltam, kész kabaré ez már tényleg.
Igazából megdöbbentőnek tartom, h egy olyan akciós, hangsúlyozom másfél kilós sajtra is kell ilyet tenni, ami 1000Ft.
Mi is csipogtunk már be az arcszeszből elfelejtették kiszedni, és persze egyesével kiszedettek vewlünk mindent a tízen x szatyorból, ja és kukázhattuk ki a blokkot a kassza melletti kukából:-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!