Miért büdös sok alsós kisgyerek?
Figyelt kérdés
Már nem egyen éreztem azt a jellegzetes büdös szagot. Pl. állunk a buszon,mellettem áll a nagytáskás csöppség,és odáig érzem a szagát,már kora reggel,délután meg főleg. Délután sok még maszatos is,a kis keze,arcocskája,ruhája+a bűz. Persze a büdöseket nem kíséri szülő,csak az a baj,hogy egyre több az ilyen. Egy darabig voltam kollégiumban is,ott volt egy alsós testvérpár,akiket otthoni gondok miatt kollégiumba adtak,na nekik volt ilyen szaguk,akárhogy fürdettük szegényeket. Most meg tökjó ruhában,látszólag normálisan eleresztett,otthonról jövő gyerekeken is érzem+maszatosak is.2011. márc. 3. 07:28
31/33 anonim válasza:
Kedves 75%-os! Nem tudom, mért a hátsónkkal vagy állandóan elfoglalva, hogy nem emelgetjük szerinted, pedig épp az előbb tornáztam, olyan kis izmos, hogy ejha.
Remélem MEGENGEDHETED (hogy a kiemeléseiddel éljek) a nyugtatót is magadnak, mert rádfér.
32/33 anonim válasza:
Már ne is haragudjatok, de én soha életemben, sőt még álmomban sem találkoztam büdös gyerekkel.
33/33 anonim válasza:
Ahogy már írták előttem is: hormonális változás. Szülője válogatja hogy mennyire kezeli a témát kardinális kérdésként, elintézi egy majd elmúlikkal és legyint, vagy orvoshoz viszi és kér rá valami túlfizetett gyógyszert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!