Miért büdös sok alsós kisgyerek?
Nem a saját szagodat érzed esetleg?Mert szerintem ilyen sok büdös gyerek azért még sincs.De ha mégis,akkor az azért lehet,mert ilyen magas vízdíjak mellett már sok embernek a fürdés is luxus lett.A gyerekeket ha otthon nem is , az iskolában elhanyagolják.Gyakori tapasztalat, hogy a szülő tisztán,csinosan engedi a gyermeket iskolába,délután pedig kócosan, gyűrötten, maszatosan látja viszont.Az iskolában sajnos nem foglalkoznak az alsós gyermekek higiéniájával,úgy vannak vele,már iskolás, hozza rendbe magát.Pedig ebben a korban ők még nem igazán képesek maguktól odafigyelni a megjelenésükre.A tanárok szégyene,hogy hagyják a gyereket koszosan,kócosan távozni az iskolából!
Egyébként én inkább idős embereken szoktam néha valami rettenetes szagot érezni néha,olyasmi,mintha megevett volna egy zsák fokhagymát,mielőtt útnak indult.Borzasztó,és még rá is liheg az emberre.Akkor már inkább a gyereket szagolom .
Jó hát akkor valaki a gyerekeken érzi valaki meg az idősebbeken. Minden korosztálynak van szaga, ha nem megfelelően ápolt. Azt azért elmondanám, hogy velünk se foglalkoztak anno a tanító nénik ilyen szempontból, de ha koszosan kócosan stb. mentem haza, anyu vagy apu azért rám szólt.
Valamelyik nap a szomszéd kislány tért haza úgy az iskolából mintha egész nap valami aktív fizikai munkát végzett volna. A szülei jót mosolyogtak rajta. Anyu meg is jegyezte, hogy ti anno kézzel mostátok volna ki a ruhátokat, ha így jöttök haza.
Előre kijelentem, hogy lepontozhattok és egyen belém is köthettek, - és nem is a szülők védelmében írom - de szerintem ez a kialakult gazdasági és politikai okok miatt lehetnek. Értsd: pl: az egyik szülőt kirúgták, nem talál magának melót ( nézted már a munkanélküliek %-át? KSH) magas a vízműszámla (is) - kevés a pénz, valamin kell spórolni akkor legyen az hogy a gyerek nem mindennap fürdik, hanem csak 2-3naponta.... e mellett lehet hogy a szülők 2 állást vállalnak és már annyira fáradtak, hogy nem érdekli őket, vagy mert hitelt vettek fel és eladósodtak, és szintén valamin kell spórolni...
Szerintem ezek a dolgok hűen tükrözi kicsi hazánk erkölcsi, morális, politikai és gazdasági helyzetét...szomorú, szégyen és gyalázat, miközben a képviselők kölkeiket meg tejben vajban fürösztik...addig meg be akarják vezetni a hamburger adót... és azt is végső soron a szülők fizetik.... (na épp ezért van az hogy fogyatkozunk (kevesebb a szülés, gyerekvállalás), és hiába dugják a fejüket a homokba a politikusok és a többiek, ameddig egy nő nem érzi magát kellő biztonságban ( munka, pénz, anyagi háttér ) addig nem fog szülni....
Vagy mert AGYDAGANATOD lesz/van. Hiszen azok érzékenyek a szagokra....vagy?? Csak nem TERHES VAGY??
XDDDD
NA jó csak vicceltem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!