Mekkora összegért válnál gyilkossá?
Én a fölöttünk lakókat sokszor ingyen is!!! Állandóan dübörögnek (hónapok óta), nem lehet idegekkel bírni! Egy hete fölmentem helyrerakni a "dolgokat"... nnna azóta síri csend van! :)
Egyébként jámbor lélek vagyok, még csirkét, halat se pusztítanék el (mondjuk azok nem is hoznak ki a sodromból, mint a fölsőszomszéd!!!)
Először megbizonyosodnám,hogy az illető, akit megölnék, az meg is érdemli. Egy irodalmi példával: Raszkolnyikov helyesen ölte meg az uzsorásnőt, de Lizavetát nem szabadott volna megölnie. Még akkor sem,ha ő volt a tanú.
Mivel nem állok jól anyagilag, ezért elkérném az árát is. DE akár ingyen is őlnék,de szigorúan csak "rossz" embert. Ez örömet okozna számomra. Büszkességgel töltene el,hogy kivontam a forgalomból egy gonosz embert.
Gyereket, ártatlan embert nem őlnék meg semmi pénzért.
Számomra egy értelmi fogyatékos, de jószívű ember is sokkal többet ér, mint egy gonosz, lélektelen ember. legyen akár bármilyen kultúrált és jómodorú, vagy szép.
"Ez örömet okozna számomra. Büszkességgel töltene el,hogy kivontam a forgalomból egy gonosz embert."
És azt te döntenéd el, hogy ki a gonosz, és ki nem?
:DDDD LOL
Így te sem lennél különb nála! :)))
sok pénzért megtenném talán.
de csak, ha tudnám kit és miért. gyereket/ártatlant soha. bár.. tényleg nem érdemli meg sok ember, hogy éljen. de minden indok nélkül, bárkit nem ölnék meg. de jó kérdés, érdekesek a válaszok.
Ez a válasz 64%-ban hasznosnak tűnik.
A válasz írója 69%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 2009-02-22 11:37
Olvasd el még egyszer, mert ahogy látom, épp csak a lényeg nem jött le neked abból a könyvből... komolyan, nem bántásból.
Kérdező:
Összegért nem hiszem, hogy vállalnám, semekkoráért, szeretteimért ki tudja... biztos, hogy az utolsó pillanatig "harmadik megoldást" keresnék. Már ha lenne időm merengeni rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!