Mekkora összegért válnál gyilkossá?
Ajánlom neked a Klopka-A csapda című filmet. Hiszen az sem mindegy hogy mennyire vagy rászorulva a pénzre. A film egy fiatal házáspárról szól akinek halálos beteg a gyereke és csak egy nagyon drága műtét segítene. Feladnak egy hirdetést hogy segítséget kérnek, amire jelentkezik vki aki az egész összeget kifizetné, cserébe ki kellene nyírni egy "rossz" embert. Nem mesélem el az egész filmet hátha megnézed, és abból kiderül hogy a válaszom miért NEM. Semmilyen körülmények között semmilyen "rossz" embert, semmi pénzért.
Viszont ha a családomat bántaná vki akkor kegyetlenül tudnék ölni, de ez nem pénzkérdés. Ez önvédelem, fajfenntartás, természetes ösztön, vagy hívd ahogy akarod.
Attól függ kit.
A legtöbb felnőtt embert pénz nélkül is.
Gyerekért már fizetni kellene bőséggel.
Kedves 16:22-es, aki utolsó mocskos férgez itt sok embert!
13:16-os vagyok (előtted), és igen. Teljesen komolyan gondoltam, amit írtam.
Majd ha egyszer olyan helyzetbe kerülsz, vagy ha egyszer kinyitod majd a szemed a körülöted lévő világra (leveszed mondjuk a rózsaszín napszemüveget), akkor rájössz, hogy nem is olyan nagy dolog az.
Pláne, ha a világ tele van oylanokkal, mint te...
1622-es
Írtad: "őt kéne lelőni"
Akkor most te miben különbözöl a többitől? Te is ugyanúgy ölnél.
Így hát sajnos te is pont ugyanolyan undorító mocskos féreg vagy, mint akikre mondtad.
Gratulálok, gyilkos. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!